上一頁下一頁
發新話題

愛吞精的好色學生妹 [updates... p7 (再phone sex), p11 (接放學), p12 (比女趙完鬆)]

收藏  |  訂閱
369  169.4k

引用:
原帖由 miss36D 於 2010-10-1 02:09 AM 發表 查看引用來源

:smile_40: 我頭先睇錯左"人唔到9到"
哈哈...我念我下次唔應該用乾女呢個terms...太敏感喇...
下啊!我諗大把人都好想睇呢:smile_o11:

引用:
原帖由 miss36D 於 2010-10-1 02:09 AM 發表 查看引用來源

:smile_40: 我頭先睇錯左"人唔到9到"
哈哈...我念我下次唔應該用乾女呢個terms...太敏感喇...
黎親呢度既人全部都係侯感之人黎嫁啦~

引用:
原帖由 Bones123 於 2010-10-1 02:17 AM 發表 查看引用來源

下啊!我諗大把人都好想睇呢:smile_o11:
CHing你念多左喇...
我係話乾女呢個名太多位比CHing們承虛而入加多把咀....
CHing們又總係對我唔留手既...

我敏唔敏感乾唔乾....我講無意思既
引版呢度d朋友仔知道咪得囉

引用:
原帖由 野涼 於 2010-10-1 02:20 AM 發表 查看引用來源

黎親呢度既人全部都係侯感之人黎嫁啦~
野涼先生:smile_40:

你又知既...我都係候禽之人呀!幸會~
同埋我都係狼胎一族呀~

引用:
原帖由 miss36D 於 2010-10-1 02:25 AM 發表 查看引用來源

我係話乾女呢個名太多位比CHing們承虛而入加多把咀....

但我唔知呀..... /.\

引用:
原帖由 miss36D 於 2010-10-1 02:27 AM 發表 查看引用來源

野涼先生:smile_40:

你又知既...我都係候禽之人呀!幸會~
同埋我都係狼胎一族呀~
咁如果我同妳水火交溶下我諗大家會狼鬥狼喎~

引用:
原帖由 野涼 於 2010-10-1 02:28 AM 發表 查看引用來源

咁如果我同妳水火交溶下我諗大家會狼鬥狼喎~
野涼先生. .
你應該慣常用英文,所以中文較多錯字吧...
正文該如此:
""咁如果我同妳水乳交下我諗大家會鬥狼喎""

引用:
原帖由 miss36D 於 2010-10-1 02:34 AM 發表 查看引用來源

野涼先生. .
你應該慣常用英文,所以中文較多錯字吧...
正文該如此:
""咁如果我同妳水乳交融下我諗大家會浪鬥狼喎""
係喎~~多謝miss 糾正我既中文錯字
睇黎要補習下d中文先得~

:smile_45:

引用:
原帖由 miss36D 於 2010-10-1 02:25 AM 發表 查看引用來源

不過我見到妳條罅無咩虛位比人乘虛而入囉:smile_47:
CHing們就梗係對妳唔留手想潛行妳既胸間啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆