上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  65.9k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-30 11:29 AM 發表 查看引用來源

你有幾高???
岩岩好1米8,,,可能衣家多1,2CM~:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-30 11:30 AM 發表 查看引用來源
大家早晨...今朝很忙.
沉晚上左去見太陽妺....沒有喜事發生,但她說了一些說話幾頂引' 回頭再同大家講.:smile_47:
分上,下集:smile_14:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-30 11:29 AM 發表 查看引用來源

唉~沉不了:smile_45: :smile_45:
佢咁睇我...我都可以咁睇佢...佢要玩殘忍...我都可以~:smile_o02:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-30 11:30 AM 發表 查看引用來源
沉晚上左去見太陽妺....沒有喜事發生,但她說了一些說話幾頂引' 回頭再同大家講.:smile_47:
等你~:smile_o12:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-9-30 11:30 AM 發表 查看引用來源

佢背肌肉夠厚,36F,頂到2粒子彈

你見過我咩:smile_o08:

引用:
"我有了:smile_o05: 但不是你的..."

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-29 07:29 PM 發表

為何......要在元朗???
風水好???
"捱 " hey 客 " ga " 人  ..元朗大

... ha ha...  十幾年冇近 hk....唔識路..

引用:
:smile_o04: 緊算典呀~~吊晒癮咁喎!

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-30 11:33 AM 發表 查看引用來源

岩岩好1米8,,,可能衣家多1,2CM~:smile_o05:
你...都....高......不過.......我.......點做......G4.......保護......我.....

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-30 11:36 AM 發表 查看引用來源

"我有了:smile_o05: 但不是你的..."
你巧腩仆街呀~!!:smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆