上一頁下一頁
發新話題

我和我的人妻下屬

收藏  |  訂閱
91  66.8k

引用:
原帖由 vikki26 於 2010-9-11 05:26 發表 查看引用來源

妳唔信樓主講不如妳塭日約樓主出黎打場5小時友誼波咪知囉

嘆完返來引版出包膠:smile_15:  
我又無話唔信樓主,我佩服樓主啫!

人妻....我都有食開:smile_o01:

正呀:smile_o12:

人妻,正呀,我自己都曾經食過幾個,支持樓主。

引用:
原帖由 insert4999 於 2010-9-10 02:08 AM 發表 查看引用來源
我係一間成衣公司的老闆,40出頭,已婚有兩個小朋友,公司有個文職叫linda,30出頭, 保養好一臉稚氣似廿幾歲, 都做左三年,經常和我見客上大陸廠,久而久之日久生情, 大半年前係一次偶然下我地發生左關係, 自此我地最常用上 ...
你平時係office都日日搞..又使乜搵籍口上大陸幽會呀:smile_o10: :smile_o10:

thanks for sharing!!

support

引用:
原帖由 insert4999 於 2010-9-10 02:08 AM 發表 查看引用來源
我係一間成衣公司的老闆,40出頭,已婚有兩個小朋友,公司有個文職叫linda,30出頭, 保養好一臉稚氣似廿幾歲, 都做左三年,經常和我見客上大陸廠,久而久之日久生情, 大半年前係一次偶然下我地發生左關係, 自此我地最常用上 ...
您妻是  人妻=他人上
哈哈

真係好羡慕你丫:smile_47:

引用:
you are a very lucky man.................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆