上一頁下一頁
發新話題

男友臨走前同佢大戰一輪~shy

收藏  |  訂閱
135  24.6k

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2010-8-18 02:11 PM 發表
支持下你先
多謝下你先

引用:
原帖由 巡此王 於 2010-8-18 02:13 PM 發表

係男人都喜歡女人聽話:smile_o11:
平時我好唔聽話架

引用:
原帖由 dalia_bbb 於 2010-8-18 02:16 PM 發表 查看引用來源

多謝下你先
唔洗客氣

引用:
原帖由 dalia_bbb 於 2010-8-18 02:18 PM 發表 查看引用來源

平時我好唔聽話架
:smile_o01: ......應聽時咪聽囉:smile_o11:

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2010-8-18 02:20 PM 發表

唔洗客氣
咁我唔客氣架啦~~~~~~~~~

引用:
原帖由 巡此王 於 2010-8-18 02:22 PM 發表

:smile_o01: ......應聽時咪聽囉:smile_o11:
你岩~~~~

引用:
原帖由 dalia_bbb 於 2010-8-18 02:24 PM 發表 查看引用來源

咁我唔客氣架啦~~~~~~~~~
你有幾唔聽話啊

我開始有D神智不清咁.....係到講埋晒D淫野..............................
我:BB,呀~~好舒服呀!你X得我好舒服呀
我:大力D呀!插死我啦~

C:你條淫娃呀!

C都開始比我搞到傻傻地...HAHAHAHA

佢用手渣住我D頭髮,係咁拍我PATPAT
我:老公呀,我頂唔順啦,好想死呀~

C:X死你,你睇下你個淫樣,又叫我大力D又話頂唔順!
我:唔好呀~呀~~~唔好停啦....救命呀~老公!
C:你係唔係淫娃?係唔係姣X?
我:我係淫娃我係姣X,我好中意比你X!

(係差唔多咁,重有好多都唔記得....依加諗返起都覺得好怕羞:smile_35: )

五分鐘左右~~~~~~~~~~~~~~~~

C:老婆呀,我就黎啦...
我:我都係呀老公...

之後我就高潮左 ,個腦一片空白...
C就越插越快...再拎返出黎...射左落我個肚同埋波波上面

佢好細心咁拎紙巾幫我抹返,又拎左杯水比我飲...

我攬實佢...
我:唔好走啦好無?(眼''氾''淚光~~~~~~~~~~~~~~)
C:我都唔捨得你呀...你唔好講埋依D野啦...我真係會留低唔走架啦...乖啦!

佢又開始同我打茄輪....................................

然後...................................................我地又黎多一次:smile_35:

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2010-8-18 02:28 PM 發表

你有幾唔聽話啊
睇心情架~~~~~

引用:
原帖由 dalia_bbb 於 2010-8-18 02:36 PM 發表 查看引用來源

睇心情架~~~~~
睇黎你宜家心情幾好啵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆