上一頁下一頁
發新話題

好多人都沒看報紙 講CP的女......!!!

收藏  |  訂閱
55  9.6k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-7 12:58 PM 發表 查看引用來源

請假去遠呀?

你簽名副圖片好得喎:smile_30::smile_30:

點解羅湖過關時果兩條柱唔整你副圖:smile_13:

引用:
原帖由 dennis779 於 2010-8-7 12:07 PM 發表 查看引用來源
作日東方xx都講 10萬CP 女女要到2線城市搵食
有的人還不信打大風,現在報紙都出埋 還不信呢?
我相信要到 11月先隱定下來,如果真的要去玩女,
請定假好的......
:smile_o13:
東方講你就信  咁佢地介紹果D SN你去齊啦:smile_15: :smile_15: :smile_15:

收到 ! 請假去遠 D, 不如俄罗丫, 大雾, 有得搏 !:smile_o08: :smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 @巴閉 於 2010-8-7 15:25 發表 查看引用來源

東方講你就信  咁佢地介紹果D SN你去齊啦:smile_15: :smile_15: :smile_15:
沒人叫你信喎,到時拉你又不是拉我,我只是同大家分享下姐 唔使拉呀?.......
:smile_o13:

Poor us.........

thank for sharing:smile_45: stay at home better

咁你咪叻囉:smile_45:

冇錯...請假去2線地方玩....:smile_o12:

快D到淡水啦!!!!!!

[quote]原帖由 dennis779 於 2010-8-7 12:07 發表 查看引用來源
作日東方xx都講 10萬CP 女女要到2線城市搵食
有的人還不信打大風,現在報紙都出埋 還不信呢?
我相信要到 11月先隱定下來,如果真的要去玩女,
請定假好的......
:smile_o13: [/quote]>>>11月系最高危~(广州亜運會)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆