上一頁下一頁
發新話題

啲起心肝…組團到下川…

收藏  |  訂閱
144  3.4k

引用:
原帖由 tom418hk 於 2010-7-27 02:45 PM 發表 查看引用來源
不過你地真係可以自己買番一條淡口咸魚返屋企試下....好鮮味架...
去下川買咸魚:smile_30:

引用:
原帖由 tom418hk 於 2010-7-27 03:26 PM 發表 查看引用來源

有6 人以上係深圳包車去呀....
可以直達下川… :smile_41:

引用:
原帖由 怪人二十面相 於 2010-7-27 03:27 PM 發表 查看引用來源
去下川買咸魚:smile_30:
:smile_30: :smile_30: :smile_30:  笑左...唔係咁既意思...當手信....好食過大澳咸魚多多聲啦啦.....

引用:
原帖由 tom418hk 於 2010-7-27 03:31 PM 發表

:smile_30: :smile_30: :smile_30:  笑左...唔係咁既意思...當手信....好食過大澳咸魚多多聲啦啦.....
報名人少

9 9 震嘅就多 禾都係

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-27 03:35 PM 發表 查看引用來源

報名人少

尼係第一个添啦:smile_40:

引用:
原帖由 tom418hk 於 2010-7-27 03:31 PM 發表 查看引用來源

有矛咸口淡魚嘩???~~~!!!!:smile_o02:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-27 03:35 PM 發表 查看引用來源

報名人少

都唔係咁講....大家講下笑下好快 one day .....多 d 人氣咪好囉...

引用:
原帖由 tom418hk 於 2010-7-27 03:31 PM 發表 查看引用來源

支持!支持!支持!支持!啲起心肝…組團到下川…買咸魚:smile_38:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-7-27 03:40 PM 發表 查看引用來源

支持!支持!支持!支持!啲起心肝…組團到下川…買咸魚:smile_38:
禾要買咸口淡魚呀~~!!!!!!:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-27 03:40 PM 發表 查看引用來源

禾要買咸口淡魚呀~~!!!!!!:smile_o11:
唔好意思,咸口淡魚賣Q哂!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆