上一頁下一頁
發新話題

最新風暴消息~*!!!!

收藏  |  訂閱
162  15.0k

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-24 02:49 PM 發表 查看引用來源

好多人上 d 台

吹完一輪水

開始運熟之後

就.....借 d 意打廣告架喇

你唔想比人當寫狗嘅:smile_38:

就唔好成日提 d 場名:smile_45:
所以我而家變左cd-rom :smile_43:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-24 03:02 PM 發表 查看引用來源

矛錯...佢咁講...我咁講返出黎:smile_o01:我有2個FD今晚上去...返左黎就知真定假:smile_o11:
你2個FD有冇事呀?

引用:
原帖由 chenq2007 於 2010-7-25 01:29 PM 發表 查看引用來源

你2個FD有冇事呀?
冇事....一切正常:smile_o11:

引用:
原帖由 chenq2007 於 2010-7-25 01:29 PM 發表 查看引用來源

你2個FD有冇事呀?
跑緊山:smile_o03:

引用:
原帖由 不机 於 2010-7-25 01:36 PM 發表 查看引用來源
跑緊山:smile_o03:
:smile_o08: :smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-24 02:38 PM 發表 查看引用來源
細佬我岩岩問過ERIC衣家個風打成點...佢話重打緊...但係冇想像中咁可怕...:smile_o01: 全部都正常有開...C兄們...係時候去馬啦:smile_o11我有2個FD琴晚先上左去...一齊正常...冇問題:smile_o01: )
嘩!阿輝!乜你出個咁既帖啊!
如果有師兄出事,就唔陪你去玩架喇!:smile_o11:

個風重未停...
不過有啲場行後門/偷雞,囡囡穿便服同囡少
所以都係暫時休一休好啲

引用:
原帖由 fengliu3 於 2010-7-25 02:48 PM 發表 查看引用來源
個風重未停...
不過有啲場行後門/偷雞,囡囡穿便服同囡少
所以都係暫時休一休好啲
响依度吹水既多,不過大家吹得開心就得啦!
7月21日起,東莞市“曙光二號”第二次集中清查整治“涉黃涉賭”行動開始。

師兄!點解你啲積分多過帖子架,唔公平啊!
版主!我咁乖!我要加分啊。。。:smile_o03:
帖子985 積分1289

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-7-25 02:56 PM 發表 查看引用來源

响依度吹水既多,不過大家吹得開心就得啦!
7月21日起,東莞市“曙光二號”第二次集中清查整治“涉黃涉賭”行動開始。

師兄!點解你啲積分多過帖子架,唔公平啊!
版主!我咁乖!我要加分啊。 ...
你咩意思呀...貓爺...話我放流野啦喎:smile_o03:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-24 15:03 發表 查看引用來源

突然槓活潑:smile_45: :smile_45: .......:smile_41: :smile_38:
你咪仲活潑:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆