上一頁下一頁
發新話題

巴士DIY !! 好剌激!!!加左4張brabra相!! update p.48

收藏  |  訂閱
862  217.9k

引用:
原帖由 yamadae 於 2010-7-23 09:37 PM 發表 查看引用來源
睇到晒喇~:smile_30:
下下:smile_o04::smile_o04::smile_o04::smile_o14::smile_o14::smile_o14:
無可能!!你呃我:smile_o02:

引用:
原帖由 loveelephant 於 2010-7-23 09:10 PM 發表 查看引用來源

係呀係呀!!由其是係夏天,著住背心,短褲仔個陣!!!:smile_o05::smile_o05:
係呀。。。不過我多數著長褲。。貼唔到大比。。。

緊係講笑啦,睇到都唔知比咩反應你,
可能會幫你0係側邊打氣!:smile_38:

good post..........

引用:
原帖由 yamadae 於 2010-7-23 09:41 PM 發表 查看引用來源
緊係講笑啦,睇到都唔知比咩反應你,
可能會幫你0係側邊打氣!:smile_38:
係囉係囉,
我都想知!如果大家睇到會點...
下次我都會小心D

會幫你打氣囉,
加油,就到架喇,快d啦!!

架巴士.....:smile_34:

好似好大食下喎妳:smile_o01:

引用:
原帖由 ryu106 於 2010-7-23 09:50 PM 發表 查看引用來源
好似好大食下喎妳:smile_o01:
都幾架....................................................
我都唔想架

引用:
原帖由 loveelephant 於 2010-7-23 09:53 PM 發表 查看引用來源

都幾架....................................................
我都唔想架
咁你有無偷食呀

引用:
原帖由 loveelephant 於 2010-7-23 09:53 PM 發表

我都唔想架
大笨象就多...你係大食象

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆