上一頁下一頁
發新話題

深圳六大機場呢個月 全部都被 KO 查過兩次以上

收藏  |  訂閱
65  15.5k

無可能10秒入到房, 老地4樓條走朗都有100M, KO跑完9秒9重要入大廳上樓梯同入房, 應該未入來地下已經有cam, 不過警報條友訓左就仆街, 其實只係無袋就無事, 必要時掉袋出街, 呀...唔係, 而家都無袋既, 射落條毛巾, 將條毛巾掉出窗囉

引用:
原帖由 淫J 於 2010-7-16 02:47 PM 發表
無可能10秒入到房, 老地4樓條走朗都有100M, KO跑完9秒9重要入大廳上樓梯同入房, 應該未入來地下已經有cam, 不過警報條友訓左就仆街, 其實只係無袋就無事, 必要時掉袋出街, 呀...唔係, 而家都無袋既, 射落條毛巾, 將條 ...
間房無窗呢.....你食攬咗佢:smile_o03:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-16 02:53 PM 發表

咁有無假天花呀, 飛上去啦~~~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-16 02:55 PM 發表

咁有無假天花呀, 飛上去啦~~~~
如果矛天花呢:smile_41:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-15 12:05 PM 發表 查看引用來源

起隻機要幾錢呀:smile_41:
時價...........

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-16 02:53 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=258459948&ptid=12640500][/url]

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-16 02:59 PM 發表 查看引用來源

如果矛天花呢:smile_41:
乜腩都矛....
間房唔係得張床呀......:smile_42:

thank you ad

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-16 03:06 PM 發表

乜腩都矛....
間房唔係得張床呀......:smile_42:
冷音齊.... 但矛門

thank for the post:smile_34:

引用:
原帖由 度尺師父 於 2010-7-15 12:43 AM 發表 查看引用來源
虹橋國際機場
首都國際機場
白雲國際機場
雙流國際機場
高崎國際機場
黃田國際機場
c兄,真係比你笑九死!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆