上一頁下一頁
發新話題

大陸援交妹, 食過返尋味 -- 性病續集篇

收藏  |  訂閱
91  23.5k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-13 05:46 PM 發表

咩樹?? :smile_o14:
原來咁多人有呢嗰嗜好架~~~:smile_o13:
口口聲聲話去救國......其實:smile_55: :smile_53:

對呺入座呀:smile_38: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-13 05:46 PM 發表 查看引用來源

咩樹?? :smile_o14:
原來咁多人有呢嗰嗜好架~~~:smile_o13:
:smile_o12:.........絕對唔係不良嗜好....:smile_o11:

引用:
原帖由 68888886 於 2010-7-13 05:50 PM 發表

有d 人要解決心理需要
有d 人要解決生理需要
簡單講~~解決需要~~

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 05:46 PM 發表 查看引用來源

個個都係槓諗.....:smile_03: :smile_03: 有攬人揀女咩
梗有個傻既

引用:
原帖由 不机 於 2010-7-13 05:56 PM 發表
梗有個傻既
傻嘅揀咗件扒.....槓玩咩呀

引用:
原帖由 68888886 於 2010-7-13 05:50 PM 發表

有d 人要解決心理需要
有d 人要解決生理需要
但係

有 D 人......係需要被解決 :smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 05:58 PM 發表 查看引用來源

見到扒呢班傻佬都揀...

貢咪重有梗加多媽咪中入黎比泥反囉....
重有君君呢....:smile_o11:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 06:00 PM 發表 查看引用來源

但係

有 D 人......係需要被解決 :smile_45: :smile_45: :smile_45:
冰個....:smile_o10:
又黎對號入座喇喂.....:smile_o11:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 05:58 PM 發表 查看引用來源

你淨玩企对脚o者:smile_o03:

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-13 06:02 PM 發表

冰個....:smile_o10:
又黎對號入座喇喂.....:smile_o11:
一次冰坐得晒槓多張呀:smile_o06: :smile_o03: :smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆