上一頁下一頁
發新話題

30晚[北蒲]在沙咀Party (過100頁了,請在新Post留言及報名)

收藏  |  訂閱
1.5k  81.4k

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-10 12:04 AM 發表 查看引用來源

:smile_38:萍果田.....無波摷無波睇......
朱古力團....田長講明演假酒....:smile_o12:
留言不得挑釁、針對、諷刺、攻擊他人字眼:smile_o06:

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-10 12:04 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=257693718&ptid=12607372][/url]

:smile_38:萍果田.....無波摷無波睇......
朱古力團....田長講明演假酒....:smile_o12:
引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-7-10 12:07 AM 發表 查看引用來源

留言不得挑釁、針對、諷刺、攻擊他人字眼:smile_o06:  
:smile_38:禾講既係事實喎...
萍果田...唔係平平喎:smile_13:.....摸下手仔都講到要打要剎架喎...

朱古力田....田長留言....:smile_o12:
引用:
原帖由 club_players 於 2010-7-9 01:03 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=257622378&ptid=12602879][/url]
你唔係唔知個d場全都係假酒呀,上去玩你預左啦,係喎想飲真酒,邊有十全十美
引用:
原帖由 club_players 於 2010-7-9 07:16 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=257660335&ptid=12602879][/url]
其實上去玩,你預左比人呃啦,唔係點賺你錢,唔係夜場點會開到通街都係呀:smile_40:

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-10 12:14 AM 發表 查看引用來源

萍果田...唔係平平喎:smile_13:.....摸下手仔唔出街都講到要打要剎架喎...

嘩....依家d團貢既咩

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-7-10 12:18 AM 發表 查看引用來源

嘩....依家d團貢既咩
仲誇張都有呀......

所以話有啲田跟得..
有啲..小心啲....:smile_o01:

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-10 12:23 AM 發表 查看引用來源

仲誇張都有呀......

所以話有啲田跟得..
有啲..小心啲....:smile_o01:
跟田啫

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-7-10 12:32 AM 發表 查看引用來源

跟田啫
跟田.......後果....可大可小架...:smile_o14:

巧反既...巧巧反.....
唔好巧既....:smile_o10:

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-10 12:14 AM 發表 查看引用來源

萍果田...唔係平平喎:smile_13:.....摸下手仔都講到要打要剎架喎...

有d貢既樹? 咁係萍果田定平平先?

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-10 12:14 AM 發表

有時 d 嘢....知得太多....未必係好事

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-7-9 11:51 PM 發表

真心話.....推入去:smile_39: :smile_39:  
推你入去揀女唧....吓話:smile_47: :smile_47:

唔係推你入去排鍾咪算好囉

morning:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆