上一頁下一頁
發新話題

$80條頸鍊+$5一枝花, 扑左一個處女(有相)

收藏  |  訂閱
124  37.3k

引用:
原帖由 canon123 於 2010-7-2 03:33 PM 發表 查看引用來源
師兄.做人切忌趙完唱呀!
如果你中左人地計. 吃了虧而被人通街唱. 你既心情又如何?
如果你被人起底係尼度登你既相.又如何呢?
食左条女.分享. 多謝!但吾好登相. G就吾同,佢地明買明賣. 算做廣告. 正經女仔. 心 ...
good points

年青... :smile_40:

E??? 我皁年食左1X才果個又係處wo

引用:
原帖由 tkopsc 於 2010-7-2 05:01 PM 發表 查看引用來源
ching 我好多年前都試過,雖然唔係處女,但條女好清純的,我解除曬佢D武裝後,條女無開口話唔好,但就有D反抗和個樣想哭咁,最後見到咁樣,細佬都軟咗無再進一步,之前同條女出去玩樂過幾次大家都好開心的,又因自己 ...
師兄, 我以前都有試過同你相似的經歷, 又係那時候, 我同條女大家已光豬, 條女又係有反抗, 我又見佢眼濕濕....結果都係冇扑到。

但兩個月後, 佢又同第二個男人拍拖。

自此之後, 我對女人, 唔會再衰心軟。話之你痛丫, 屌能左你至講。話之你杏家橙丫, 江湖救急?  no way !

引用:
原帖由 ybo30 於 2010-7-2 05:29 PM 發表 查看引用來源
我都扑過兩件大学畢业女生(22歲左右)!質素可以接受!最後當然和平分手啦!人生經歷!
嗯. 我其實在國內, 都扑過好多, 大學生自然都有幾個。

都係那ching那一句一樣, 對我對佢, 都只係人生一點經歷而已。

人老左, 真係感到男女之事, 唔會睇得咁重。

引用:
原帖由 一條憤腸 於 2010-7-3 01:15 AM 發表 查看引用來源
E??? 我皁年食左1X才果個又係處wo
ching願分享多d嗎?

如果講處, 我在國內, 扑過3個。

引用:
原帖由 NBBM 於 2010-7-3 01:09 AM 發表 查看引用來源

絕對同意
希望將來有乜金錢的手尾跟, 咁可以扑多佢一排。

如果佢出聲要乜要物, 我會即閃。

好一般既女女:smile_13:

出於自願有乜問題 ! 相反就睇下有無報應 !

出尼玩, 不要搞良家妇女, 有报应的.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆