上一頁下一頁
發新話題

DRE

收藏  |  訂閱
103  21.0k

引用:
原帖由 webman85 於 2010-4-28 11:32 AM 發表 查看引用來源
我同我EX拍拖已經係好多年前既事, 分手後佢去左外國讀書, 而我同佢係好FD 個隻…佢番親黎都會出去玩…
就係佢上一次番黎, 我哋一大班人食飯, 邊食邊飲…8點幾玩到成1點鐘…佢都已經貓貓地, 咁我就送我EX去搭通宵車, ...
你又講得好岩 . 真係食左分分鐘無fd做.但佢咁主動可能想同佢舊情復..kakaka

老哥我服左你 勁:smile_o12:

引用:
原帖由 gum717 於 2010-4-28 10:34 PM 發表 查看引用來源

我同妳又唔係朋友。無問題既 :smile_47:
我緊加服左你 :smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-4-28 22:36 發表 查看引用來源

你又講得好岩 . 真係食左分分鐘無fd做.但佢咁主動可能想同佢舊情復..kakaka

老哥我服左你 勁:smile_o12:
呢點我認同呀,女仔引得你通常都想同你行埋!

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-4-28 10:39 PM 發表 查看引用來源

我緊加服左你 :smile_o10: :smile_o10:
講下笑姐。:smile_35:

引用:
原帖由 DT1821 於 2010-4-28 10:41 PM 發表 查看引用來源

呢點我認同呀,女仔引得你通常都想同你行埋!

雖然佢引你係想同你行理 , 但條女醉醉地就...第二朝可能衰老強都唔定..
    唔想問下多水妹...佢有答案既...:smile_o01:

引用:
原帖由 gum717 於 2010-4-28 10:42 PM 發表 查看引用來源

講下笑姐。:smile_35:
我當你認真呀...:smile_o11: :smile_o11: 你理到手我更服你:smile_o12:

食左之後點會冇FD做:smile_o10:
佢仲用隻腳挑逗你:smile_o10:

咁忍得 ! 唔食 !

great

i think the memory is long and unforgetable.
If you have follow up with her.....may be as you said, no fd anymore

有食唔食,罪大惡極,佢咁樣送到上門邊會冇FD做?
仲可以做更親密既FD添:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆