上一頁下一頁
發新話題

公司美腿女王(update左開估左係乜喇)

收藏  |  訂閱
81  34.0k

引用:
原帖由 m2y 於 2010-4-8 08:37 PM 發表
未食都不停打,食到就命都短幾年了

冇計...條女對靚腳開衛正我like果辨...

引用:
原帖由 141baby 於 2010-4-8 08:42 PM 發表 查看引用來源

冇計...條女對靚腳開衛正我like果辨...
請問你UPDATE左係邊阿~~:smile_13:

引用:
原帖由 ice-cream-cream 於 2010-4-8 08:46 PM 發表

開袋之後咪就係今日update果d囉!

引用:
原帖由 141baby 於 2010-4-8 08:55 PM 發表 查看引用來源

睇到睇到~~都話係pantyhose~~:smile_40: :smile_40:

攪到我好好奇添........繼續打埋落去

引用:
原帖由 ice-cream-cream 於 2010-4-8 08:46 PM 發表

support*我想知埋後面奇遇嘅野,快d打

引用:
原帖由 Mr.俊 於 2010-4-8 09:14 PM 發表 查看引用來源
support*我想知埋後面奇遇嘅野,快d打
係喇~點會聽到佢搞野果把淫聲呢~~:smile_13: :smile_13:

繼續呀:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 141baby 於 2010-4-8 08:22 AM 發表 查看引用來源
我又出段個人經歷先..

大約半年前公司的黎左個女仔叫Z(唔開名喇...仲做緊)廿歲出頭幾靚女幾清純,打扮又幾入時咁。自從佢返工之後同佢一齊出去lunch有好多附近出出入入既麻甩佬行過都會及下佢。而我呢...每次 ...
我都好鍾意長腿既女....但你好似過左火囉 ! 玩唔係唔玩 .但你好似好沈迷落去囉 ! 不過我都要睇下你下文講咩先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆