上一頁下一頁
發新話題

我係最淫既新娘.........? (updated)

收藏  |  訂閱
255  75.8k

thx for sharing

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2010-3-29 10:56 PM 發表 查看引用來源

n年無出手, 呢個post 忍唔住:smile_40:

呢個唔係有幾小心o既問題
一睇到你話 "所有親人朋友既說服下,答應左嫁比佢  因為佢條件真係好好"
再睇埋落去......
一切發生得理所當然
你老公真係你所愛你想嫁的 ...
呢 d 佢打算瞞一世 ~~ :smile_44:

我有個朋友,又係好好仔..佢又係一星期只有2-3日係香港..同樣地佢大老婆十年左右,我朋友而家三十幾.同個女仔左2-3年未夠就結婚.佢成日同我講好唔開心.好似發現左老婆一d野...,你唔係就係呀x麻,.

樓主一定要小心行事, 小心駛得萬年船

引用:
原帖由 szetoafk 於 2010-3-29 11:01 PM 發表 查看引用來源
樓主一定要小心行事, 小心駛得萬年船
無可能响屋企攪 :smile_39::smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 iamkingsir 於 2010-3-29 11:00 PM 發表 查看引用來源
我有個朋友,又係好好仔..佢又係一星期只有2-3日係香港..同樣地佢大老婆十年左右,我朋友而家三十幾.同個女仔左2-3年未夠就結婚.佢成日同我講好唔開心.好似發現左老婆一d野...,你唔係就係呀x麻,.

http://i1.hk/ ...
唔係掛
唔好嚇我呀你

妳老公都幾慘下:smile_o16:

引用:
原帖由 ylingy 於 2010-3-29 11:04 PM 發表 查看引用來源

唔係掛
唔好嚇我呀你
wow~~~~好驚唷:smile_o04:

引用:
原帖由 wcday 於 2010-3-29 23:00 發表 查看引用來源

呢 d 佢打算瞞一世 ~~ :smile_44:
紙又點會包得住火吖
再講, 佢話佢老公 "好好條件", 斷估都係住响D 豪宅屋苑啦
你估D "食蕉" 真係會 "時運高" 乜都睇唔到
就算無俾人踢爆, 佢自己遲早都承受唔住而爆發啦

引用:
原帖由 DR.BENCHOW 於 2010-3-29 11:05 PM 發表 查看引用來源

wow~~~~好驚唷:smile_o04:
佢叫咩名???????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆