上一頁下一頁
發新話題

今日 Lunch去左SP屋企.....

收藏  |  訂閱
52  18.5k

學生年代午餐
食飽就走
抖都唔使抖

引用:
原帖由 愛不能愛 於 2010-3-23 04:13 PM 發表 查看引用來源
小妹第一次出Post,寫得吾好請見諒。。我個SP叫阿K,我地識左四年,佢住0係我公司附近,對上一次見已經係半年前,今日1pm佢過黎車我上去佢度,上到去佢煮麵,食完之後我地一齊入浴室沖身

&漱口,之後佢咩住我去Sofa,我烏低 ...
趕上樓 , 趕吹野 , 趕搞野又要趕食麵....樓主真係咩都趕趕趕...不過咁趕都記得帶套...:smile_o01: 又唔趕得晒喎
又一次証明香港人真係好識得把握時間 , 連個小小時間都唔放過 !

樓主開工順手 , sp就開工手震 !:smile_o02:
  恭喜恭喜 ! :smile_o05:

好正喔個lunch...

记得下次要射面.....

:smile_o05: 介意多個sp嗎?

我想做妳的sp

引用:
原帖由 愛不能愛 於 2010-3-23 04:13 PM 發表 查看引用來源
小妹第一次出Post,寫得吾好請見諒。。我個SP叫阿K,我地識左四年,佢住0係我公司附近,對上一次見已經係半年前,今日1pm佢過黎車我上去佢度,上到去佢煮麵,食完之後我地一齊入浴室沖身

上面同下面一齊開飯
:smile_30:

引用:

食快餐?

唔可以放左工之後慢慢嘆咩 ??

引用:
原帖由 heaethan 於 1-4-2010 18:13 發表 查看引用來源
唔可以放左工之後慢慢嘆咩 ??
SP佢返晏ga~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆