上一頁下一頁
發新話題

最後一次

收藏  |  訂閱
969  38.7k

引用:
原帖由 田心田心 於 2010-2-5 10:16 AM 發表 查看引用來源
支持圖媽~~~~~~~~~~~~~~~要勇敢堅強活下去~~~~~明天會更好~~~:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
多謝思思覆我post,我而家tough左好多架啦,

因為圖b,而且我覺得路係人行出黎既,

我仲有1日命既話我仲可以改變自己既命運

引用:
原帖由 CCandy 於 2010-2-5 10:22 AM 發表 查看引用來源
睇到眼濕濕添..:smile_24:

圖媽~~圖b會永遠愛妳
多謝糖糖覆我,傻豬黎架我都冇喊啦,

因為為左d臭男人喊唔值,而家既我眼中只有圖b:smile_40:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-5 05:00 AM 發表 查看引用來源
我地再轉佢做主動用狗仔式黎征服我,因為我個pat夠大
個pat夠大玩狗仔式,真係好刺激,啪啪聲,真係諗起都硬呀。。。

引用:
原帖由 I-love-you 於 2010-2-5 10:27 AM 發表 查看引用來源

你真係兩套都買晒呀????????

咁你不如帶佢去影樓影相呀
仲正呀
跟住仲可以用果d相做月曆或者年曆呀
係呀我忍唔住買晒2套衫比佢呀,遲d等圖b1歲左右先

帶佢去影樓影啦,sorry我原本個msn又上唔到,你pm我你個

msn我add番你啦

引用:
原帖由 esther=] 於 2010-2-5 10:30 AM 發表 查看引用來源
他他永遠支持圖媽呀:smile_o09:
圖b身體1定會越黎越好.....第日大左孝順返你:smile_o06:
多謝esther覆我,我都信圖b會錫我既:smile_40:

引用:
原帖由 double/nothing 於 2010-2-5 11:39 AM 發表 查看引用來源
只能說母愛偉大
係架,因為我而家咩都以圖b為先,因為佢得我呢個媽咪,

湊佢既都係我,所以我好愛佢架

引用:
原帖由 Kipp 於 2010-2-5 11:51 AM 發表 查看引用來源
看完有點想哭啊.... :smile_24:
妳好偉大~
祝你跟圖B 天天都快樂~ 身體要健康啊~
你舅父也早日康復呀~  
好多謝你既回覆,我都唔係太偉大姐,

圖b同我而家都過得好開心既,

至於我舅父都唔樂觀,因為係尾期膀胱

癌,而家等緊日子,有機會我會帶圖b比佢見

支持圖媽,我相信你活得比佢好既

引用:
原帖由 RAINIE小妹 於 2010-2-5 11:53 AM 發表 查看引用來源
圖媽加油呀
你同圖B都要幸福咁過落去...^^
多謝你既回覆,

我同b一定會架放心

引用:
原帖由 向前行 於 2010-2-5 12:04 PM 發表 查看引用來源
support 圖媽!!!:smile_15:
多謝支持:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆