上一頁下一頁
發新話題

點解會有咁多ladies黎傾計?(suppose係問ladies)

收藏  |  訂閱
54  3.5k

引用:
原帖由 小剛GUY 於 2010-2-4 03:04 PM 發表 查看引用來源

跟男友以外的讚事:smile_o10:
人家.... 一年前有寫啊.... :smile_44:

引用:
原帖由 Kipp 於 2010-2-4 02:36 PM 發表

說得對 :smile_o12:

因為女人~ 是一種喜歡分享自己感受的動物~
可是~ 朋友間又不可以這樣無私大方的把閏房事說出來吧~
始終會覺得很羞啊... :smile_o05:
咪係囉~唔通好似出面有個post咁講,話比隻狗奶左講比d fd聽咩

引用:
原帖由 roby0821 於 2010-2-4 03:06 PM 發表 查看引用來源

咪係囉~唔通好似出面有個post咁講,話比隻狗奶左講比d fd聽咩
那個看了... 令人很無言... :smile_o08:

引用:
原帖由 Kipp 於 2010-2-4 03:11 PM 發表

那個看了... 令人很無言... :smile_o08:  
妳國語人黎架

引用:
原帖由 roby0821 於 2010-2-4 03:15 PM 發表 查看引用來源

妳國語人黎架
不是啊~ 我操得一口流利廣東語~
只是... 不太會寫而已... 總覺得寫廣東語... 文筆很不順... :smile_13:

引用:
原帖由 Kipp 於 2010-2-4 03:05 PM 發表 查看引用來源

人家.... 一年前有寫啊.... :smile_44:
找不到呢././:smile_o06:

引用:
原帖由 Kipp 於 2010-2-4 03:19 PM 發表

不是啊~ 我操得一口流利廣東語~
只是... 不太會寫而已... 總覺得寫廣東語... 文筆很不順... :smile_13:
中文老師:smile_14: :smile_14: :smile_41: :smile_30:

引用:
原帖由 小剛GUY 於 2010-2-4 03:20 PM 發表 查看引用來源

找不到呢././:smile_o06:
太久... 被刪了吧

引用:
原帖由 roby0821 於 2010-2-4 03:21 PM 發表 查看引用來源

中文老師:smile_14: :smile_14: :smile_41: :smile_30:
不是啊~
是太習慣了吧~
可能在網絡遊戲中都是跟台灣朋友聊天吧~

引用:
原帖由 andre3000 於 2010-2-4 02:59 PM 發表 查看引用來源

唔洗咁大反應je. 我都認為而家做女人唔洗避忌咁多係好事黎ge
但係我就無你咁大方啦  我實唔會比咁多人睇蝕我bb  你真係個好前衛ge mama  ha..
都多謝你肯覆先la.繼續傾下la..好無?你講d野好有pt同埋好少人夠膽講
我大唔大反應係睇你點講野既姐,你講野有技巧就唔會令我火滾啦,

我放咩相都駛要你管你好似會唔會比較多事呢?我當然知你冇咁大方啦,

因為你呢d思想有人肯同你生仔你執到啦,冇仔生梗係怕比人睇,更何況有

冇得生都係一個迷,我前唔前衛見仁見智既姐,唔通做左媽咪就唔入得引版

發言吹水呀?識得我既人都知我係單親媽咪而且知我係咩都以我個仔為先

架啦,只係你呢d小朋友用個pat諗野當然唔會知啦,敢做又怕咩認?好過有d烏龜

咁又要睇又要扮正經男人開post問埋d白痴問題,我冇話你呀,不過你要對號入

座既話我控制唔到囉,就憑你呢番話既我唔再入引版啦,你以後想點講野隨得你

啦用PAT諗野既小朋友

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆