49 12345
上一頁下一頁
發新話題

COPY手記....唱K飲酒以外節目,松山湖踩單車,再加會龍居食燒雞!

收藏  |  訂閱
48  3.2k

見到菜名就流口水:smile_30: 正正建康包膠

COPY兄~PM0左俾您~小弟都係住返魚信~~謝謝~:smile_30:

引用:
原帖由 方偉賓 於 2010-1-20 01:42 PM 發表
團長先生, 請問你中文程度有多少? 想問一下,你知不知什麼叫內地夜遊討論區呢?明眼人都看得出你在宣傳自已的夜遊團, 現在除了你的槍手寫所謂報告, 現在還加上你自己的事, 你真的當這裡是自己的網誌嗎?有理其他在此的人 ...
" Pot calling the kettle black"??:smile_30:

You accused the OP having ghost writers to support him(no proof), then how about yourself? You seem to know a lot about him yet you are newly registered. So why don't you use your really name(no proof either)? This report might not fit the rules prefectly but I don't see how the OP could use "it" to attract new customers.

Disclaimer: I don't know the OP and I've never joined his tours.

團長,新年有沒呢d節目:smile_30:

引用:
原帖由 方偉賓 於 2010-1-20 01:42 PM 發表 查看引用來源
團長先生, 請問你中文程度有多少? 想問一下,你知不知什麼叫內地夜遊討論區呢?明眼人都看得出你在宣傳自已的夜遊團, 現在除了你的槍手寫所謂報告, 現在還加上你自己的事, 你真的當這裡是自己的網誌嗎?有理其他在此的人 ...
記住看下自己有冇point就快d去投訴:smile_34: ,唔好係度曬口水:smile_44:

引用:
原帖由 希歐 於 2010-1-20 08:36 PM 發表 查看引用來源
匯龍居D燒雞的確唔錯~!可惜地點跟K場較遠~冇咩機會去用飯

我上去玩咁耐都只係去過一次
味道幾好。
除了雞脾外少肉囉。
所以唯有食多隻。

會龍居D燒雞真係幾好食ga:smile_o12:

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2010-1-21 09:50 AM 發表 查看引用來源
會龍居D燒雞真係幾好食ga:smile_o12:
大男人計話,一隻岩岩好填腹!:smile_30:

午飯後一推

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆