上一頁下一頁
發新話題

END TOPIC, no more pm plz

收藏  |  訂閱
78  19.5k

引用:
原帖由 AKITA-KAMIKO 於 2010-1-11 06:35 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30: 多謝大家既PM~ 不過我未想搵SP
另外幾多歲先算狼虎之年先~~
年齡~?:smile_44:
只係未見得夠世面 腸仔見得唔多先比個一手人嚇親:smile_13:
d人話30歲,不過我又唔覺囉,每個人需求量都唔同既,

長粗硬既腸仔當然係最好味架啦:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-11 08:08 PM 發表 查看引用來源

d人話30歲,不過我又唔覺囉,每個人需求量都唔同既,

長粗硬既腸仔當然係最好味架啦:smile_o01:
係啦~~人人需求唔同
十八廿二未好好享受過姐 又怕怕羞羞 扮下高擋 以為唔出聲先係女
保守? 定係唔識享受?
哈哈 不過到時D男人又話我地似狼似虎 真難做

引用:
原帖由 AKITA-KAMIKO 於 2010-1-11 08:13 PM 發表 查看引用來源

係啦~~人人需求唔同
十八廿二未好好享受過姐 又怕怕羞羞 扮下高擋 以為唔出聲先係女
保守? 定係唔識享受?
哈哈 不過到時D男人又話我地似狼似虎 真難做
有邊個男人唔想搵個入得廚房出得廳堂上得大床既女人?

而且最好d女個樣斯斯文文不過上到床就變身做個淫婦先?

我覺得佢地睇得美少女卡通太多啦,成日想d女識變身:smile_o08:

有時d女做得太主動又覺得d女好開放,係床度扮咩都唔識

又覺得條女似死魚,其實d男人都幾難服侍囉,

正如我而家既宗旨,只要自己唔後悔我就想做就去做,

不過當然我會以我個仔為先啦,有人幫我湊仔我先會出街既,

不過仲有樣野d男人想d女係床度玩得,都要佢地有功課交先得既,

有d就玩未出發先興奮,即係未入已經爆,有d就扮探熱針,放一放入去

之後就拎番出黎射,再唔係呢就係訓係度唔郁要你服侍佢,咁呢樣野

女既就叫死魚,男既又叫咩呢呢個世界真係咩人都有:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-11 08:25 PM 發表 查看引用來源

有邊個男人唔想搵個入得廚房出得廳堂上得大床既女人?

而且最好d女個樣斯斯文文不過上到床就變身做個淫婦先?

我覺得佢地睇得美少女卡通太多啦,成日想d女識變身:smile_o08:

有時d女做得太主動又覺得d女好 ...
我覺得佢地睇得美少女卡通太多啦,成日想d女識變身 < 笑左
男人都係想得太完美啦~~ 嘻嘻~~
所以我贊成唔後悔就去做!sex有時真係得一次機會
唔試過又心癢癢 試左先知岩唔岩自己:smile_o05:
起碼我而家知身邊一直有個好partner~ 嘻嘻~~ 最攪笑係同佢講比人搵笨時
佢話我而家先識寶~ 哈哈:smile_o13:

引用:
原帖由 AKITA-KAMIKO 於 2010-1-11 08:32 PM 發表 查看引用來源

我覺得佢地睇得美少女卡通太多啦,成日想d女識變身 < 笑左
男人都係想得太完美啦~~ 嘻嘻~~
所以我贊成唔後悔就去做!sex有時真係得一次機會
唔試過又心癢癢 試左先知岩唔岩自己:smile_o05:
起碼我而家知身邊一 ...
咁事實係佢地成日想d女變身麻:smile_o01:

想做就去做,只要自己唔後悔我覺得ok架,

好似柴九話齋人生有幾多個十年?

唔趁後生玩唔通等老左先去玩咩?

而家有個好對手要好好珍惜啦,

因為呢樣野唔易搵架,要床度夾,

性格夾更加唔易:smile_o06:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-11 08:35 PM 發表 查看引用來源

咁事實係佢地成日想d女變身麻:smile_o01:

想做就去做,只要自己唔後悔我覺得ok架,

好似柴九話齋人生有幾多個十年?

唔趁後生玩唔通等老左先去玩咩?

而家有個好對手要好好珍惜啦,

因為呢樣野唔易搵架 ...
yaya~~ 性格既野真係難 ~

引用:
原帖由 AKITA-KAMIKO 於 2010-1-11 08:37 PM 發表 查看引用來源

yaya~~ 性格既野真係難 ~
所以擁有既時候要珍惜,唔好到冇先先去後悔,

因為到時已經太遲:smile_o06::smile_o12:加油,比心機呀,

我睇你d post我都笑左出黎:smile_o01:

打死都唔好再理佢!!!

如果又硬又長, 但係彎彎地, 女仔有冇高潮?

引用:
原帖由 tommy0316 於 2010-1-12 04:55 AM 發表 查看引用來源
如果又硬又長, 但係彎彎地, 女仔有冇高潮?
彎彎地?幾彎先? 我個人ok彎:smile_13:
因為唔可能90度直角呢~~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆