上一頁下一頁
發新話題

記一次學生時代比人破處的經驗p.1/(宿舍)p.4/(戶外)p.9

收藏  |  訂閱
168  69.7k

頭先打呢篇野果時唔知點解下面濕晒

引用:
原帖由 內科護士 於 2009-12-11 06:02 PM 發表 查看引用來源
:smile_o04:
:smile_o04: 早知陪住妳打啦

支持呀....不過我想睇相多 d ...

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-12-11 06:08 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04:
:smile_o04: 早知陪住妳打啦
how ar? i want to type another entry now

Thanks for lovely first time ML report !
Waiting for the next !

引用:
原帖由 內科護士 於 2009-12-11 06:02 PM 發表 查看引用來源
咁要用tampo嗎

引用:
原帖由 內科護士 於 2009-12-11 06:09 PM 發表 查看引用來源

how ar? i want to type another entry now
:smile_o06:
:smile_o06: 比個地址我
即到呀

今日都係冇咩心機讀書,咁我都係打多一篇先。

咁我同果個男仔都係讀大學,同埋佢都有住宿舍,咁當然係好方便啦。有時放學放早左,就會上佢度,咁岩佢同房多數都唔係度,我地又開始愛愛啦。
第一次係宿舍做其實都好驚架,好驚比人撞破,果日,夏天黎,我好鍾意著吊帶連身裙同埋高爭鞋,入到去,想除鞋,但佢唔明,佢話我著得好好睇,唔準除,咁我就唔除攬住佢。
佢係咁摸我對腳,話我好滑好正,摸摸下摸左上妹妹度,佢又笑我話我濕左,問我係唔係好想要,但我果時仲係好怕醜,所以話唔係,之後佢又手指撩左兩下,叫我坐係床邊,擘大隻腳,佢就望實我妹妹,之後我面都紅晒話唔好望,我對手一路都放係妹妹前唔比佢睇,之後佢無啦啦好大力拉開我兩隻手,呻個頭埋黎,真係嚇死我,係度錫我妹妹,我係咁叫唔好,因為好DIRTY,佢就話唔怕,佢好鍾意,我成個身都軟晒,佢放開我隻手,我隻手不自覺係咁摸佢個頭,仲叫埋床,真係好舒服。鍚左一陣之後,佢停底話佢都好想要,仲教左我玩69,大家可以一齊開心。

擺好位之後,我就錫佢下面,含住佢下面,佢話我D SKILL好左好多,覺得好正,佢加埋手指係咁又入又出,搞到我D水流到佢塊面都係,果時含住佢弟弟係口度,想叫又叫唔出,如果唔係我估叫到其他人都聽到。之後佢叫我騎上佢身,叫我un下,但我真係唔多識,un左幾下,佢推我落床,之後勁大力插我,果時我high到好似變左第二個人咁,攬到佢好實,叫佢入d,入d,好舒服。佢聽到之後,好快就抆出黎,射左落口度,哈哈。第一次口爆,感覺真係好怪。

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-12-11 06:14 PM 發表 查看引用來源
咁要用tampo嗎
要la.. 濕到張chair都有印

引用:
原帖由 內科護士 於 2009-12-11 06:28 PM 發表 查看引用來源
今日都係冇咩心機讀書,咁我都係打多一篇先。

咁我同果個男仔都係讀大學,同埋佢都有住宿舍,咁當然係好方便啦。有時放學放早左,就會上佢度,咁岩佢同房多數都唔係度,我地又開始愛愛啦。
第一次係宿舍做其實都 ...
今日想執返劑更係無心機讀書啦........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆