上一頁下一頁
發新話題

男人最(9)痛的報告

收藏  |  訂閱
57  4.8k

引用:
原帖由 mexp2000 於 2009-12-8 03:44 AM 發表 查看引用來源

呢條楊鉅籃 ,
有條lun錢,得把聲,呢D人叫佢反省:smile_30::smile_30:
叫佢死啦
錢我唔多,不過夠錢叫雞羅,吹咩:smile_45:

引用:
原帖由 mexp2000 於 2009-12-8 03:49 AM 發表 查看引用來源

師兄你話佢...雖無過犯,臉目可憎  真係厚道啦..
佢呢種生物..會有個樣似人咩:smile_30::smile_30:
67,唔該你睇吓上面個師兄點讚我:smile_45:

引用:
原帖由 IRON72 於 2009-12-8 04:58 AM 發表 查看引用來源
樓主有時出嚟玩都係你氹我我氹你。
最緊要開心,但樓主你真係有無諗過。
點解啲女唔肯過夜,係咪你自己嘅問題。
睇樓主回覆所有師兄問題嘅態度。
係咪真係需要自我檢討呢。雖然樓主你講得啱。
啲女係貪錢,但貪錢得嚟都係需要人哋嘅尊重。
每個人都需要人哋嘅尊重,包括你同我。
但你嘅態度有無當啲女係人,雖然有啲女就真係好差。
我都遇過,但亦都有好有唔好,唔可以一概而論嘅。
試想想如果咁貪錢嘅女有錢都唔賺你嘅。
個問題究竟喺你度定係喺佢度,試吓改變對人嘅態度。
樓主你就會玩得好開心喇。
大佬呀,我係受害者呀:smile_27:

我比錢黎玩,重要我氹佢?你當我傻仔定on9仔?

你都識講我無錯,重講得啱啦,你叫我尊重佢地,佢地有無尊重過我先,我來消費,佢地個個見到我都想走頭,好了,個媽咪做野迫佢地坐我,但佢地又喊lun晒,痴lun曬線,咁你想我點:smile_22:

佢地咁貪錢都唔賺d錢係因為佢地on9:smile_22:

引用:
原帖由 kckcblack 於 2009-12-8 11:45 AM 發表 查看引用來源
有一個重lun串,佢同我講佢係做清潔的  ---  哈哈, 清潔你條野呀
只要佢想,我一定比機會佢:smile_22:

引用:
原帖由 lung007 於 2009-12-8 12:03 PM 發表 查看引用來源
做咩 D 人反應咁大的,我都相信樓主的說話,我都遇過,不過比例無咁大,係樓主修養用詞太偏激!

不過,既然差不多次次都奶野,咁你又次次都仲去馬,我應該讚你大量定笑你天真呢?
問題係我簡醜女咪好d羅,所以我咪話唔係100%瀨野羅:smile_45:

有幾好笑,有幾天真呀?:smile_45:

引用:
原帖由 楊鉅籃 於 2009-12-8 10:12 PM 發表 查看引用來源

大佬呀,我係受害者呀:smile_27:

我比錢黎玩,重要我氹佢?你當我傻仔定on9仔?

你都識講我無錯,重講得啱啦,你叫我尊重佢地,佢地有無尊重過我先,我來消費,佢地個個見到我都想走頭,好了,個媽咪做野 ...
但你唔可以排除無呢D你所謂既傻仔或ON9仔......總之各有各玩, 或者你個套上面D女唔BUY呢, 味轉個方式去玩囉, 再直接D味去SN囉, 起碼無得彈你鐘:smile_o10:

引用:
原帖由 master1963 於 2009-12-8 12:24 PM 發表 查看引用來源
好似得樓主係咁,真係要檢討下
有無睇上面d人講乜呀,佢地都試過呀,不過無我咁多羅:smile_45:

可能有好多人同我一樣,不過唔夠吉屎講出來啫:smile_45:

檢討?:smile_41:係呀,叫d臭雞檢討羅:smile_22:

引用:
原帖由 fatdennis 於 2009-12-8 12:33 PM 發表 查看引用來源
呵呵....要檢討一下啊....
係呀,佢地d臭雞真係要檢討:smile_42:

引用:
原帖由 swon2454 於 2009-12-8 02:05 PM 發表 查看引用來源
犯賤加犯眾憎,:smile_14:
咪就係羅,正臭雞:smile_34:

引用:
原帖由 雲昇 於 2009-12-8 03:37 PM 發表 查看引用來源
兩種女我都遇過,不過比例係8:2,8個好玩過夜,2個多多籍口想唔過夜。不過無問題呀,我咪俾快餐錢,留佢係到唔好玩都無意思啦,要走咪由得佢:smile_45:
你都幾老實,你都有80%瀨野

咁佢地坐都唔坐我,我點比快餐錢佢賺呀:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆