上一頁下一頁
發新話題

出trip去上海 P3 #32第一晚下半場, P8 #109第二日同兩個日本仔

收藏  |  訂閱
171  67.5k

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-12-1 06:37 PM 發表 查看引用來源

淨係呢D先岩你咩
對性的需求的, 方是好對手呀!!!

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-12-1 06:38 PM 發表 查看引用來源

離開香港個人係放D既 不過小心D玩啦
不過我上次係德國同俄羅斯都撞到朋友 ................

引用:
原帖由 szetoafk 於 2009-12-1 06:39 PM 發表 查看引用來源

對性的需求的, 方是好對手呀!!!
總之對性的需求的都岩啦:smile_35:

引用:
原帖由 vivi8613 於 2009-12-1 06:35 PM 發表 查看引用來源

其實難得離開香港出trip,梗係玩番夠本啦,在外地點都好過在香港,話晒玩大d都唔會撞到熟人
妳咁諗都岩既...不過點玩都好>袋不能不帶...

我就唔係妳咁諗喇....要起上黎...邊諗得咁多呀...

引用:
原帖由 szetoafk 於 2009-12-1 06:40 PM 發表 查看引用來源

不過我上次係德國同俄羅斯都撞到朋友 ................
你同樓主講等佢驚下

引用:
原帖由 gum717 於 2009-12-1 06:41 PM 發表

妳咁諗都岩既...不過點玩都好>袋不能不帶...

我就唔係妳咁諗喇....要起上黎...邊諗得咁多呀...
我絕大部份情況下都會帶dom ge......但我相信哥個哥哥仔唔係出去玩ge人,換轉在香港,任何一個(識咗好耐ge男朋友唔算)都要用dom!
其實只有真正同我拍拖或住埋哥d,而且我肯定佢哋無事哥d先會比佢地內射ga, 咁多年來加埋一定唔夠十個!

引用:
原帖由 vivi8613 於 2009-12-1 06:48 PM 發表 查看引用來源

我絕大部份情況下都會帶dom ge......但我相信哥個哥哥仔唔係出去玩ge人,換轉在香港,任何一個(識咗好耐ge男朋友唔算)都要用dom!
其實只有真正同我拍拖或住埋哥d,而且我肯定佢哋無事哥d先會比佢 ...
我明妳諗法既......

一 Q 至命呀....:smile_30: :smile_30:

收工喇....有機會再同妳傾過啦.....:smile_o09: :smile_o09: 抽下水先

引用:
原帖由 vivi8613 於 2009-12-1 06:48 PM 發表 查看引用來源

其實只有真正同我拍拖或住埋哥d,而且我肯定佢哋無事哥d先會比佢 ...
始終小心駛得萬年船

引用:

我咁多年都只係試過內射過 2 個女仔, 唔係怕有病, 最怕有左, 有手尾跟

引用:
原帖由 szetoafk 於 2009-12-1 07:02 PM 發表

我咁多年都只係試過內射過 2 個女仔, 唔係怕有病, 最怕有左, 有手尾跟
有咗就一定吾會,除咗我有食開藥,哥幾日亦好安全

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆