上一頁下一頁
發新話題

COPY手記....(1127)五月瓜賣剩好多靚女!

收藏  |  訂閱
81  7.3k

引用:
原帖由 孟波 於 2009-11-30 12:31 AM 發表 查看引用來源
睇黎真係少咗好多港人c-hing去喎...幾時才再見輪街症盛況呢...:smile_30: :smile_30: :smile_38:
就係太多港男領過CP K埸D衰野,太多不快經驗,咪少左人上去囉,港男都傻唔晒架!你估真係嫌錢腥咩:smile_38:

引用:
原帖由 蘇法南 於 2009-11-30 12:55 AM 發表

就係太多港男領過CP K埸D衰野,太多不快經驗,咪少左人上去囉,港男都傻唔晒架!你估真係嫌錢腥咩:smile_38:
南兄,我都認為系有呢個因素!

變左潘安

田長:有用咩,我系蒙正,鬼勾,:smile_34: :smile_34:

田長生日團

我報名,生一快樂,嘻嘻嘻

引用:
原帖由 Iixat 於 2009-11-30 01:37 AM 發表
我報名,生一快樂,嘻嘻嘻
多謝先,到時見!

多謝師兄五月瓜賣剩好多靚女包交

Thank you for your updated information.

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-11-29 06:26 PM 發表 查看引用來源
文明回帖守規距
單打寸咀會被舉
人格自重不多句
先撩者賤有証據
眾怒難犯真戇居
支持和諧討論區
附烈支持          !!!

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-11-29 05:51 PM 發表
星期五...五月瓜夜,入花街睇勁多女,人山人海,今次男女比例絕不平均,女女大約有500-600人,但客人就相對好少,一過7點,直到每位客人都揀晒女入房,而花街仲排住四行女女,仲有300幾女無著落,真系邊個男人行入去 ...
多謝村長報告:smile_38:

嗰晚 D 囡囡又有冇割價求售呢:smile_41: :smile_35:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-11-30 09:44 AM 發表

多謝村長報告:smile_38:

嗰晚 D 囡囡又有冇割價求售呢:smile_41: :smile_35:
個個有女,如果咁岩有人搵女,又咁岩行過一個麗人組,大家系到觀望時,咁媽咪就會做野,但求做成生意!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆