上一頁下一頁
發新話題

技師自覺無柒晒面, 成個星期...

收藏  |  訂閱
71  9.6k

引用:
原帖由 北京胡姬花花 於 2009-11-30 08:31 AM 發表

個d係友情reply:smile_o01::smile_o12:
有妳牌膠咩:smile_o04:

回妳亞膠花祖家啦:smile_o02:

引用:
原帖由 北京胡姬花花 於 2009-11-28 10:49 PM 發表 查看引用來源

你點解要用手機上網禁辛苦
都要出reply來打擊我:smile_o16:
爸爸在東莞東城一面玩女一面插妳
好能開心:smile_30:

:smile_14: 幾時開始大6 D女要面吾耍錢?????:smile_13:

引用:
原帖由 Lamark 於 2009-11-28 06:46 AM 發表 查看引用來源
笑貧不笑娼!

絕無認同 尤其在大陸

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-11-28 06:36 AM 發表 查看引用來源
你聽佢9UP?   
Totally agree! This guy always bullshit!!!:smile_39: :smile_39: :smile_39:

鬼鼠機周圍都有咖啦,各有各搵食,有乜話有無面??

引用:
原帖由 longsometony 於 2009-11-30 04:38 PM 發表 查看引用來源
Totally agree! This guy always bullshit!!!:smile_39: :smile_39: :smile_39:
胡姬集團:smile_o15:
旗下虎將:smile_o13:
個個都堅過石緊:smile_o12:

引用:
原帖由 北京胡姬花花 於 2009-11-30 07:51 PM 發表

胡姬集團:smile_o15:
旗下虎將:smile_o13:
個個都堅過石:smile_o12:
咩叫 ~~~ 堅過石緊:smile_o04:

引用:
原帖由 北京胡姬花花 於 2009-11-28 06:02 發表 查看引用來源
話說個日東方棕泉的按腳妹妹同我講
有獲有個技師做了服務後
個客被了勁多tips佢
按完後去櫃位報剛剛做鐘的小費
服務枱的八婆見到佢收了大額小費後
就開始同其它女同事講
呢個技師9成9做了淫野啦
唔係邊 ...
公开的秘密啦

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-11-30 07:53 PM 發表 查看引用來源

咩叫 ~~~ 堅過石緊:smile_o04:  
忠過關雲長:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆