上一頁下一頁
發新話題

我偷偷看~~偷偷望

收藏  |  訂閱
59  14.8k

THIS IS SEXYYYYY!

引用:
原帖由 kraxi 於 2009-11-2 12:24 AM 發表 查看引用來源
其實我同樓主一樣...
我都鍾意望d著西裝既男仔...
我覺得好charm...特別係有d肌肉..身型好fit果d =P
YEAHYEAH!!~AGREE!!!~~

引用:
原帖由 mujicat 於 2009-10-31 02:27 PM 發表 查看引用來源
我公司d 同事不嬲都係casual wear 番工

今日有個男同事唔知放工去邊呢~~著得鬼死咁史正咁番工~~

恤衫+西褲~~知佢平時有做開gym, 但平時見佢著t-shirt 都唔覺有咩睇頭

至多有時佢著牛仔褲會醒下條kelvin cal ...
Thanksssssssssssss You :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

你同佢熟唔熟先...

o的女同事熟果o的真係咩都夠膽, 篤已經小意思,

揸pat pat,  揸胸 甚至摸J 都係咁..
跟住問你"做咩咁大條, 扯旗呀?"..:smile_39:

引用:
原帖由 mujicat 於 2009-10-31 02:27 PM 發表 查看引用來源
我公司d 同事不嬲都係casual wear 番工

今日有個男同事唔知放工去邊呢~~著得鬼死咁史正咁番工~~

恤衫+西褲~~知佢平時有做開gym, 但平時見佢著t-shirt 都唔覺有咩睇頭

至多有時佢著牛仔褲會醒下條kelvin cal ...
如果你去摸,佢可能都welcome,好多男仔都是咁,唔是咁辛苦練來做乜,我估佢真是唔mind,最緊要是健康feel...

引用:
原帖由 tmchu007 於 2009-11-2 06:51 PM 發表 查看引用來源
你同佢熟唔熟先...

o的女同事熟果o的真係咩都夠膽, 篤已經小意思,

揸pat pat,  揸胸 甚至摸J 都係咁..
跟住問你"做咩咁大條, 扯旗呀?"..:smile_39:
嘩~~我真係冇咁大膽WO!!~亦都做唔出

so.......haha..............thx for yr sharing

引用:
原帖由 happyallthetime 於 2009-11-2 07:21 PM 發表 查看引用來源
so.......haha..............thx for yr sharing
唔駛客氣~~~:smile_30:

引用:
原帖由 mujicat 於 2009-11-2 07:23 PM 發表 查看引用來源

唔駛客氣~~~:smile_30:
EEE...妳仲0係到既?? 妳ot 呀?

引用:
原帖由 tele52 於 2009-11-2 07:27 PM 發表 查看引用來源

EEE...妳仲0係到既?? 妳ot 呀?
o係屋企啦bor!!~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆