上一頁下一頁
發新話題

糖xktv(海富對面果間)大家千其唔好去.

收藏  |  訂閱
61  5.3k

多謝小喇叭報告:smile_38:

引用:
原帖由 神洲七號 於 2009-10-8 11:00 PM 發表 查看引用來源
我之前去過都ok架,不過而家出左啲名就好多人,有啲部長都得架
ching 點得法?

引用:
原帖由 必勝御守 於 2009-10-8 16:16 發表 查看引用來源

ching, 我都有類似經歷,所以我就立刻backlist左果營銷,下次去就沒開名,甘就會有幾條女過來玩下,不過間場生意好好哦!聽聞排頭位果條女月做3萬幾營業額。但是我就沒有聽聞1號要每人開一張臺,師兄你肯定比人 ...
原來係咁,算啦!都話唔去.幾舊水豪比佢.
從今以後坐廳唔坐房.:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 cho0001 於 2009-10-6 01:30 AM 發表 查看引用來源
之前去過兩三次,都無好野.d部長全部都係小星星,今次哀到無人有,所以要出報告.
(長話短說)唔明先問

果日條女話一號要做咩任務,要找客人開台.我就耳仔軟落咗去.點知,一人一張台,邊有咁多台坐.比人迫咗 ...
好彩師兄你提點下.....
因為我成日坐的土返香港都經過......
大大隻字寫....有大量拳手......本身都想去試下.....好彩你宜家提點提點..
佢地係....飲枝裝嗎??
老青...$24一枝.....有冇話....飲幾多,可以送幾大呀....
D女得唔得先.....??
因為我本人鐘意去...LEE D....香港式酒吧....

多謝c hing
列入黑名單先~

引用:
原帖由 yankumi 於 2009-10-8 12:52 AM 發表 查看引用來源
d部長拳手一向都係揀客坐
有d枱就幾條女圍住一個客坐
有d枱就搵個部長都難
一d都唔專業
建議大家真係要用行動來話比佢地聽點做生意
唔好心軟
我一個星期去幾次,有幾條女揀客開完房就玩失蹤,我每條女都會給兩次機會,如兩次玩失蹤,後回無期,大家上去玩都是用錢買快樂,開完房玩失蹤,X都有氣.開妳房就要溝妳,白X痴,大家去糖果開邊個名?邊個喺黑名單?邊個喺No.1

樓主開邊女名,睇吓我有無同佢玩過吓:smile_13:

引用:
原帖由 IouIouIouIouIou 於 2009-10-10 02:46 AM 發表 查看引用來源

我一個星期去幾次,有幾條女揀客開完房就玩失蹤,我每條女都會給兩次機會,如兩次玩失蹤,後回無期,大家上去玩都是用錢買快樂,開完房玩失蹤,X都有氣.開妳房就要溝妳,白X痴,大家去糖果開邊個名?邊個喺黑名單?邊 ...
現在去都唔開名,walkin 最好。

我個女性朋友系個度做..生意幾好!我上去玩時都有大把女過來陪我玩..不過我多數自己有女..這類場好多港佬去溝女,不要太天真,因為班女多把我們當傻仔,訂兩三次台就要上馬,如果唔得就搵第二個捧場!

Thanks for unhappy report !
Blacklist ! Blacklist !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆