上一頁下一頁
發新話題

其實男仔鍾唔鍾意同肥妹仔攪野?

收藏  |  訂閱
51  2.8k

128LB唔太肥,淨係搞野男人實肯啦

其實樓主都唔係叫肥呀~~:smile_o12: 大把人肥你好多啦~~唔使擔心~~

引用:
原帖由 lonely9fu 於 2009-9-26 04:08 PM 發表 查看引用來源
其實樓主都唔係叫肥呀~~:smile_o12: 大把人肥你好多啦~~唔使擔心~~
我覺得無一個女人唔話自己肥囉:smile_o11:

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-9-26 04:15 PM 發表 查看引用來源
我覺得無一個女人唔話自己肥囉:smile_o11:
咁又係~~明明勁瘦都話自己肥~~我諗係病態黎~~

引用:
原帖由 lonely9fu 於 2009-9-26 04:18 PM 發表 查看引用來源

咁又係~~明明勁瘦都話自己肥~~我諗係病態黎~~
見過一個唔夠一百磅既
都死話自己肥囉:smile_o08:
其實女人少少肥先好嘛

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-9-26 04:25 PM 發表 查看引用來源
見過一個唔夠一百磅既
都死話自己肥囉:smile_o08:
其實女人少少肥先好嘛
但我見有d人真係100磅都無,但係有d肚腩囉~~可能因為咁佢地會覺得自己肥~~:smile_o03:

咁又係,少少肥有d肉會好d~~:smile_o05:

引用:
原帖由 lonely9fu 於 2009-9-26 04:28 PM 發表 查看引用來源

但我見有d人真係100磅都無,但係有d肚腩囉~~可能因為咁佢地會覺得自己肥~~:smile_o03:

肥肥地 攬都舒服d :smile_40:

引用:
原帖由 lonely9fu 於 2009-9-26 04:28 PM 發表 查看引用來源

太瘦唔摸架:smile_o11:

引用:
原帖由 eph 於 2009-9-26 01:34 AM 發表 查看引用來源

:smile_40: 咁你仲咁樣引我地 GA
你男友好鐘意同你搞啦
我想知道姐,我d朋友(女仔)成日都話我好肥架!

引用:
原帖由 LB8047 於 2009-9-26 03:18 AM 發表 查看引用來源

我都係:smile_34:
哈哈,我都鍾意啪啪聲:smile_o05: :smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆