上一頁下一頁
發新話題

淡水桑拿分享

收藏  |  訂閱
69  16.3k

引用:
原帖由 回億 於 2009-9-22 09:54 PM 發表 查看引用來源
天魔兄 可以講下世紀華園 行咩價錢嗎
我都成日去淡水玩的 但是世紀華園未去過:smile_42:
睇下d料有冇用, 我上過去睇, 但最後個晚去左第2間,

但問左價同睇過技師, 希望冇記錯,

房有2種:

1) 普通房 : 同酒店房一樣格局, 但冇水床, 房費約$68

2) 水床房 : 有水床, 另有圓床一張, 但好細間, 房費好似$108

(房費真係唔肯定)

技師小費 行 4, 5, 6

睇左約20個技師, 覺得質素一般, 唔值咁貴!!!

多謝c-hing淡水桑拿分享...淡水真係好少去...但都支持一下c-hing啦...:smile_30: :smile_30: :smile_38:

我未去過淡水,都好想去呀:smile_13:

引用:
原帖由 dragonkingman 於 2009-9-23 01:32 發表 查看引用來源
我未去過淡水,都好想去呀:smile_13:
其實淡水唔遠,由深圳上去只需1小時車程

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2009-9-22 01:55 AM 發表 查看引用來源
本人曾經到過的淡水桑拿歡迎大家分享
新麗晶
未試

魯慧
一口價連過夜房其實好抵玩,係要揀bg落足眼力

萬匯x
我睇過天魔兄報告去試左,性價比合理,去得過呀:smile_47:

星旗
地方清幽新淨,我試o個個bg服務幾足,洗爪比其他高水,樓下粵菜比較貴:smile_38:

月亮宫
我洗過爪,就價位黎講,ok呀:smile_o05:

世紀華園
聽講都係比較高水,未去過

家路
要過河遠少少亦比較高水,不過環境贏哂
多謝天魔兄細心分享
我去過o個d都加左少少批注,有機會見到,大家研究下呀

Thank for sharing!!!!!!!!!!!!

Very good information for me!
thanks!

Thanks for sharing DS SN informations

引用:
原帖由 d21110011 於 2009-9-23 09:27 AM 發表 查看引用來源

多謝天魔兄細心分享
我去過o個d都加左少少批注,有機會見到,大家研究下呀
多謝意見:smile_o12:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-9-22 02:21 AM 發表

一間都未去過 !!!
ME TOO:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆