上一頁下一頁
發新話題

我跟她的秘密 (1-10集齊)

收藏  |  訂閱
95  22.5k

引用:
原帖由 tensource 於 2009-9-14 02:39 AM 發表 查看引用來源
互相長期的欣賞, 這樣深遠持久的秘密relationship, 比short term sp更正, 希望你同N小姐都enjoy this secret relationship.
同意:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 tensource 於 2009-9-14 02:39 AM 發表 查看引用來源
互相長期的欣賞, 這樣深遠持久的秘密relationship, 比short term sp更正, 希望你同N小姐都enjoy this secret relationship.
我都覺得其實我兩之後無晒sex反而會係永永遠遠的深交………
當然我係貪心的……

正到暈......

[quote]原帖由 gerxin 於 2009-9-12 03:26 PM 發表 查看引用來源

我真係好佩服你 亦同時欣賞你性格及耐心 同內心 2樣都好勝利而出
雖然唔係樣樣野都係兩全其美 但都叫人生無遺憾
N小姐 對你真係好
我都寫個服字比你
總之好欣賞你..........:smile_35: :smile_15:

樓主, 謝謝你的分享!
但以我來看, 怎麼樣也不可能帶回家裡, 女人會知道的!

lucky man, have the best of both world~~

引用:
原帖由 big_student 於 2009-9-14 22:51 發表 查看引用來源
正到暈......
多謝!

引用:
原帖由 wwwchow2001 於 2009-9-15 15:13 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 gerxin 於 2009-9-12 03:26 PM 發表 查看引用來源

我真係好佩服你 亦同時欣賞你性格及耐心 同內心 2樣都好勝利而出:loveli ...
多謝你的欣賞……
但講真,一次就夠了,我覺得成件事最hurt係我女友,我要待佢好D先得!

引用:
原帖由 pk23622208 於 2009-9-15 15:25 發表 查看引用來源
樓主, 謝謝你的分享!
但以我來看, 怎麼樣也不可能帶回家裡, 女人會知道的!
我女友無咁好觀察力,加上我的心思細密,無朱絲馬跡,帶左N好幾次回家都無被發現……
但當然這不應被受鼓勵的…
之前有師兄話,如果你心中有第個,你的女人係會feel到的……

引用:
原帖由 不夜天情人 於 2009-9-14 11:28 發表 查看引用來源
:smile_o12: :smile_o12:
有時呢種偷情
加上呢種大家互相愛慕既感覺
其實比普通拍拖更易令人踩得更深
非常同意,所以我當時泥足深勘!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆