上一頁下一頁
發新話題

尋晚同個sp玩...真係唔惦囉

收藏  |  訂閱
143  32.3k

揾我啦,我做親掌上壓都一百幾+吓!

好一餐唔好又一餐啦 !

有冇野可以幫手呀 ? 包喂飽你!!:smile_38:

引用:
原帖由 [安室奈美惠] 於 2009-9-8 09:36 AM 發表 查看引用來源
個樣都幾靚仔:smile_13:  
前奏又唔夠:smile_45:  

條野好短囉, 插左入去無乜感覺, 但佢一路插話好窄, 好舒服, 但我無乜feeling
一路插又舉到我對腳好高, 我話好攰, 佢話: 我條野短嘛, 唔係插得唔夠入 ...
好爆笑....笑咗~~:smile_o01:

個男仔都幾慘架喎,俾妳食左之後,係度話佢,哈哈

唔好咁啦,佢短都唔想既…無下次咪算囉

引用:
原帖由 [安室奈美惠] 於 2009-9-8 09:36 AM 發表 查看引用來源

條野好短囉, 插左入去無乜感覺, 但佢一路插話好窄, 好舒服, 但我無乜feeling
一路插又舉到我對腳好高, 我話好攰, 佢話: 我條野短嘛, 唔係插得唔夠入 ...
水長流唔夠喉.....

引用:

等我黎接力:smile_47:

甘彈佢,甘妳對波又掂吾掂先﹖

引用:

如果窄,佢短都應該有 feel 吖。。。一係佢短夾幼~還是根本5__呢?:smile_o14:

回覆 1# 的帖子

係唔係妳玩得太多,搞到下面又闊又大,
所以先覺得人地碌野短呀?下次搞野前
叫條仔向住妳小妹妹大叫一聲,睇下有
冇回音先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆