上一頁下一頁
發新話題

想要.. 所以..

收藏  |  訂閱
84  18.6k

引用:
原帖由 shatinswim 於 2009-9-6 09:37 AM 發表
我幫妳diy
幫就唔係DIY喇

引用:
原帖由 呀燃 於 2009-9-6 03:39 PM 發表
點解唔搵條仔..幫下你呢:smile_41: :smile_41:
難搵嘛.

引用:
原帖由 pigj 於 2009-9-6 07:11 PM 發表 查看引用來源

難搵嘛.
if you want i think so many guy will help you

引用:
原帖由 pigj 於 2009-9-5 04:21 PM 發表 查看引用來源
呢個POST會特別少少.. 因為係女女..冇興趣可以走先

記得以前曾經同過一個女仔一齊.. 唔知點解.. 佢係我隔離一齊訓就會好想搞野.
佢話我真係好大食.. 冇計啦. 次次見到佢條腿就忍唔住食左佢.XD 佢又成日同人地講咸野.撩人.
記得有一次. 唔知做咩. 勁想要.. 佢又係我隔離訓左...
我就靜靜地除左件衫, 因為慣左訓教唔著褲同唔帶BRA. 所以只係得返條底..
咁因為佢係運動員. 所以佢可以好快咁出入.
又係入面轉圈. 結果唔哂10MINS. 我就吹左.
佢點會放過我呀. 不停咁插. (因為平時係外國讀書. 一年見得3,4個月. 所以佢話要補返哂)
結果個次高潮左3次..
HA 都只係用手指就搞成咁..
大食要條仔啦

她做乜運動咁勁:smile_30:

乜叫做吹左:smile_41:

:smile_27: :smile_40:

因為佢係運動員. 所以佢可以好快咁出入<--- 一定要運動員先可以好快出出入入???

不過都支持分享下

引用:
原帖由 faifai0079 於 2009-9-7 08:15 PM 發表 查看引用來源
因為佢係運動員. 所以佢可以好快咁出入
運動員勁d嫁咩?:smile_34:
咁消防員會唔會仲勁:smile_30:

引用:
原帖由 pigj 於 2009-9-5 06:29 PM 發表 查看引用來源

係架:smile_o01::smile_o01:
有幾先:smile_o01::smile_o04:

引用:
原帖由 pigj 於 2009-9-6 07:10 PM 發表 查看引用來源

幫就唔係DIY喇
又係喎:smile_13:

引用:
原帖由 shatinswim 於 2009-9-7 07:11 PM 發表

大食要條仔啦

她做乜運動咁勁:smile_30:

乜叫做吹左:smile_41:
佢教水架..
潮吹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆