上一頁下一頁
發新話題

R's 9月牛一月大party~CP有錢佬團 (詳情請看第一頁)[第五版]

收藏  |  訂閱
1.5k  35.5k

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-21 05:53 PM 發表 查看引用來源

睇開D啦..我比人扣左D分呀...:smile_38:
扣幾十分冇乜大問題啦!
夠分 pm 就 ok 啦!

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-21 05:50 PM 發表 查看引用來源

可能寫得太露骨...:smile_30:
有幾露骨,我一向都唔會咁寫既....佢話我好似宣傳貴團咁可能.....

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-21 17:53 發表 查看引用來源

用家自述~不修飾~應該加分呢:smile_30:
嘩..以我上次觀察佢表現(在K房)都好利害...因為只是看見一團東西...:smile_30:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-8-21 05:55 PM 發表 查看引用來源

有幾露骨,我一向都唔會咁寫既....佢話我好似宣傳貴團咁可能.....
我頂多都係出 report 冇分加, 唔會扣分喎

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-8-21 05:53 PM 發表 查看引用來源

要 win 路費佢都要買幾大下喎, haha
琴日俾佢果條3串1隱隱陣陣都有成3.6幾陪架

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-21 05:56 PM 發表 查看引用來源

嘩..以我上次觀察佢表現(在K房)都好利害...因為只是看見一團東西...:smile_30:
係呀, 聽講佢地磨都慶晒!

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-8-21 17:55 發表 查看引用來源

咁..老實講"R"比幾錢先:smile_30:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-8-21 05:55 PM 發表 查看引用來源

你以前組長去左邊呀?我見過未?:smile_41:

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-8-21 05:57 PM 發表 查看引用來源

琴日俾佢果條3串1隱隱陣陣都有成3.6幾陪架
我估佢都唔會買 1 千蚊 3X1 咁搏掛

yeah 夠分升級做 vip 了!

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-8-21 17:57 發表 查看引用來源

係呀, 聽講佢地磨都慶晒!
咁就唔知道啦..:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆