上一頁下一頁
發新話題

超抵cp新海下酒店客房...試業期間只係130, 重有50代用卷用返係k場~

收藏  |  訂閱
88  8.5k

實在太耐冇返去...搵日返去海霞搵返班員工玩下先..

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-8-18 12:28 AM 發表 查看引用來源
實在太耐冇返去...搵日返去海霞搵返班員工玩下先..
你識邊個

好多人都走晒啦:smile_13:

引用:
原帖由 鳳凰座‧一輝 於 2009-8-17 06:06 PM 發表 查看引用來源
會唔會又俾D有食力人仕re-print張單同住客資料出黎呀?
全世界既酒店都要用客人身分證或者證件登記架啦....你唔係唔知呀嗎!!!

多謝c-hing誠意惟介....真係咁平...揾日都上去試下都好喎....:smile_30: :smile_30: :smile_38:

收到哂:smile_o04:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-8-18 12:43 AM 發表 查看引用來源

全世界既酒店都要用客人身分證或者證件登記架啦....你唔係唔知呀嗎!!!
乜全世界既酒店都可以隨便套取客人資料既咩?:smile_30:

thanks for your information ! For safety reason, I will not stay in cheaper hotel !

引用:
原帖由 州州吊頸黃先生 於 2009-8-18 03:59 AM 發表 查看引用來源
乜全世界既酒店都可以隨便套取客人資料既咩?:smile_30:
你而家先知牙,大鄉里,咩而家仲有私隱咩,black list都通晒天架la:smile_30: :smile_30:

海下酒店有冇sauna先

引用:
原帖由 州州吊頸黃先生 於 2009-8-18 03:59 AM 發表
攞收據就叫套客人資料? 甘你以後淨係去街市或d 地攤買野啦, 一定唔有會發票同收據比人套,所以用電腦單既公司, 如果發現張單有問題, 隨時要re-print一張出黎有幾難??!!

你係捉我點解拎發票出黎, 你又唔諗下點解我拎到你拎唔到? 你地講過個什麼苦主, 至我拎左張單出黎對之後,有無浦過頭呢?

難聽講一句, 你地班人根本就唔係因為件事而撐個個所謂苦主, 你地要對人姐, 就算我話cp=常平, 常平係大陸, 你都會問我點解架啦....成熟d啦你地, 我唔知我有無曾幾何時得罪你班人既主子, 而你主子甘鐘意放分身狗出黎咬人, 我亦無話可說, 係網度講到天下無敵無用既, 拎d實際野出黎, 唔係淨係問人點解可以甘, 點解一定要之類既小學生心智既問題,就係好威??...如果你覺得呢d係無上光榮, 甘你地繼續對住個mon黎做無敵啦:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆