上一頁下一頁
發新話題

再次送比我既愛人,我既office大戰加埋開cam回憶錄

收藏  |  訂閱
226  16.6k

引用:
原帖由 RockPaul 於 2009-8-17 10:43 AM 發表 查看引用來源
正!
一路睇一路幻想, 扯晒旗!
唔駛掛,哈哈:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-17 10:55 AM 發表 查看引用來源

唔駛掛,哈哈:smile_o01:
妳既經歷, 又可以幻想吓, 又可以參考吓, 幾好!

引用:
原帖由 RockPaul 於 2009-8-17 10:57 AM 發表 查看引用來源

妳既經歷, 又可以幻想吓, 又可以參考吓, 幾好!
不過真係好好玩既:smile_o01:

I think so!
我成日都幻想類似今個post既情境發生響我身上ga, 因為我公司有時都只係得我一個人既, 所以幻想自然多左, hee hee............

樓主媽咪未生bb之前
d生活都好精彩  支持支持

引用:
原帖由 RockPaul 於 2009-8-17 11:10 AM 發表 查看引用來源
I think so!
我成日都幻想類似今個post既情境發生響我身上ga, 因為我公司有時都只係得我一個人既, 所以幻想自然多左, hee hee............
唔阻你慢慢幻想啦,因為我記得當時我地玩到係公司門口張台度,好彩冇

管理員經過:smile_o14:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-17 09:31 AM 發表 查看引用來源

係呀我打到好辛苦架,多謝支持:smile_o05:
知你打得辛苦, 仲好回味呢 ~~~ :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-17 11:14 AM 發表 查看引用來源

唔阻你慢慢幻想啦,因為我記得當時我地玩到係公司門口張台度,好彩冇

管理員經過:smile_o14:
哈哈................所以我覺得妳地都幾激!
我最多都係睇吓咸野咋!

引用:
原帖由 wcday 於 2009-8-17 11:24 AM 發表 查看引用來源

知你打得辛苦, 仲好回味呢 ~~~ :smile_40: :smile_40:
係架,回味到流緊口水架:smile_o05:

引用:
原帖由 RockPaul 於 2009-8-17 11:24 AM 發表 查看引用來源

哈哈................所以我覺得妳地都幾激!
我最多都係睇吓咸野咋!
個時後生麻,點同而家:smile_o08::smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆