上一頁下一頁
發新話題

deleted

收藏  |  訂閱
78  5.8k

引用:
原帖由 koikeaya 於 2009-8-10 06:18 PM 發表 查看引用來源
二千銀搵條湖南仔買佢隻手?近來要6-8千,尋日聽d湖南仔講0既
之咪係........

我尋日出2仟銀

湖南仔就搵唔到

淨係搵到個湖南妹買起我條jj炸:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 6230i 於 2009-8-10 06:20 PM 發表 查看引用來源
算喇咁多位師兄回應, 我都係叮囑大家一句上去玩小心D o者, 唔好以為大陸D人惡, 上緊去扮大爺D人可能仲撚惡

話人吹水唔撚敢屌人果幾位同流合污, 祝你地時時遇到呢D撚人, 多D開鳩佢地波為民除害

係咁先
最惡個個好似你喎, 人地串下你條女就想買起人隻手, 不過好在你都係想囉:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 6230i 於 2009-8-10 06:20 PM 發表 查看引用來源
算喇咁多位師兄回應, 我都係叮囑大家一句上去玩小心D o者, 唔好以為大陸D人惡, 上緊去扮大爺D人可能仲撚惡

話人吹水唔撚敢屌人果幾位同流合污, 祝你地時時遇到呢D撚人, 多D開鳩佢地波為民除害

係咁先
貢早走???唔吹下添???

係呢處吹水無壞架

現實做唔到咪係呢處吹下囉

怕咩醜唶:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 koikeaya 於 2009-8-10 06:18 PM 發表 查看引用來源
二千銀搵條湖南仔買佢隻手?近來要6-8千,尋日聽d湖南仔講0既
ching ... 事先聲明 , 我唔識果位樓主 ! :smile_45:
但係 ... 喺之前既咀咀 , 我曾經知道有個港佬 , 只用左 RMB 500 (可能識人啦 ?? ) , 就令到數個湖南仔 (我冇數人 , 只係睇) 去執左一個香港呀伯一鑊 ....  :smile_o16:

好人不與狗鬥呀,師兄:smile_44:

唔值得同呢種人嘈呀!:smile_o02:

唔駛勞氣喎....

嘩啊呀.......唔識點講:smile_o08:

引用:
原帖由 6230i 於 2009-8-10 04:15 PM 發表 查看引用來源
話說早幾日同老婆上深圳食飯, 上左黃巴冇位坐就企係落車門對入個窗口位喇, 過左一陣有隻地盤狗上車, 成身臭汗孭住個背囊上車愈埃愈埋, 我老婆宿都宿唔切

條地盤狗仲出口咬人, 同我老婆講"你好撚靚女咩, 唔撚使呀" ...
八幾年買隻手要二千銀,依家買隻手又係二千銀都冇加價,好抵買:smile_38:

引用:
原帖由 charlesd71 於 2009-8-10 04:37 PM 發表 查看引用來源
CHING 知你好嬲, 但不要人身攻擊, 種要和及妻兒,
踩底人抬高自己, 你有幾叻Y,
我不是做地盆, 亦不認為做地盆, 攞綜援有乜問題,
比起香港 D高官 , 副局長, 的收入及貢獻出色得多,
你罵人的行為好LA.  
分析獨到;中肯,能做到不卑不亢.:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆