上一頁下一頁
發新話題

雄獅sn

收藏  |  訂閱
84  5.5k

引用:
原帖由 細b哥 於 2009-8-12 05:14 PM 發表 查看引用來源
佢咁樣即係趕客啫,抵佢而家唔係咁多人幫襯.
唔計e樣野,咁佢d主任、服務員態度都算合格既(至少比果d輪街症好)!:smile_o13:

回覆 41# 的帖子

C HING你都講得啱嘅,有啲部長主任(就算唔係幫佢book房)同啲服務員又真係態度幾好!

引用:
原帖由 501indy 於 2009-8-12 04:45 PM 發表 查看引用來源

Thank!
假期過夜都係$100咁筍! 唔會仍然有埋餐送掛?(間場可能有d野既:smile_34: )

唔怪得之(但我記得係12時架,正常尼講都係),我上次(好耐之前)12點3、4個字左右打開門走人時(佢地奪命call之下),就有條男 ...
由開張到依家,都係11點交房!因為佢地係早上11點開門做生意的.另外$100過夜重有野食送,計落真係收幾十蚊房錢:smile_30: :smile_30:

唔該餐蛋麵凍檸七:smile_30:

引用:
原帖由 細b哥 於 2009-8-12 05:40 PM 發表 查看引用來源
C HING你都講得啱嘅,有啲部長主任(就算唔係幫佢book房)同啲服務員又真係態度幾好!
但係就成日搵藉口唔比我玩十1(仲未係果到試過…唉)!

仲有距d A牌質數(以前)都唔錯既!
另外就係冇水床玩,距個洗手間咁大,要整個水床,其實都唔難姐!:smile_34:

引用:
原帖由 細b哥 於 2009-8-12 05:52 PM 發表 查看引用來源
可以叫埋個例湯..正:smile_38:

引用:
原帖由 機師普 於 2009-8-12 05:49 PM 發表 查看引用來源

由開張到依家,都係11點交房!因為佢地係早上11點開門做生意的.另外$100過夜重有野食送,計落真係收幾十蚊房錢:smile_30: :smile_30:
咁幾適合早睡早起唔鍾意訓覺既人喎!

咁小嘅浮床錢都唔肯出,所以咪搞到生意唔係咁好囉,佢自己攞嚟衰嘅!

引用:
原帖由 細b哥 於 2009-8-12 05:52 PM 發表 查看引用來源
但就只可以嗌1杯野飲渣!:smile_42:

引用:
原帖由 機師普 於 2009-8-12 05:55 PM 發表 查看引用來源

可以叫埋個例湯..正:smile_38:
有例湯送,點解冇人話我知既!:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆