上一頁下一頁
發新話題

希望您出現(20-25歲女)

收藏  |  訂閱
148  3.7k

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-8-1 05:20 PM 發表 查看引用來源
陣間我又問你有沒車.,, 又好似果個女仔咁offline 就吾好la.. just kidding

有feel 係最緊要... .:smile_35: 沒feel 几靚仔几有錢都癈
我估自己都可以比少少feel你
我可以pm你麻?

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-8-1 05:20 PM 發表 查看引用來源
陣間我又問你有沒車.,, 又好似果個女仔咁offline 就吾好la.. just kidding

有feel 係最緊要... .:smile_35: 沒feel 几靚仔几有錢都癈
我可以pm你麻?

樓主可讓我加入傾計嗎? 我對你個post好有性趣.....雖然我係男仔:smile_13: 唔介意嗎?

引用:
原帖由 chankitwing 於 2009-8-1 05:23 PM 發表 查看引用來源

我可以pm你麻?
你俾咩fee l 我
引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-8-1 05:22 PM 發表 查看引用來源

一於同我傾下計啦
努力比d feel你
我係元朗人
你住邊區ga?
制造feel 就沒feel lu... 我住九龍
引用:
原帖由 chankitwing 於 2009-8-1 05:21 PM 發表 查看引用來源

我都明白女仔鍾意帥哥多d,可惜我唔係,否則實pm你:')
靚仔係用黎欣賞咋,,, :smile_35: 只可觀看
你沒pm 我都沒損失..:') 我都吾係靚女

回覆 44# 的帖子

靚女亦唔一定係best choice架嘛 要相處落先知:smile_34:

引用:
原帖由 kenfung777 於 2009-8-1 05:31 PM 發表 查看引用來源
靚女亦唔一定係best choice架嘛 要相處落先知:smile_34:
岩聽....

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-8-1 05:33 PM 發表 查看引用來源
岩聽....
你鍾意講野麻?
我鍾意多野講ga女仔,哈哈

回覆 46# 的帖子

多謝 不過我一向都咁諗:smile_40:

引用:
原帖由 kenfung777 於 2009-8-1 05:25 PM 發表 查看引用來源
樓主可讓我加入傾計嗎? 我對你個post好有性趣.....雖然我係男仔:smile_13: 唔介意嗎?
樓主當然唔介意啦
大家傾下計,又唔使錢ga!!!

回覆 49# 的帖子

交多個網友 ......................我主要在單車版,我喜愛單車以及汽車.............=.=不過可惜我以上兩樣都不能擁有:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆