上一頁下一頁
發新話題

090724 ~ 藍毛團搵著『 口爆 』囡囡即場吹爆有相報告

收藏  |  訂閱
90  13.4k

引用:
原帖由 俊二千 於 2009-8-2 01:19 AM 發表 查看引用來源

敵就唔知

某人就肯定因為果名臭晒

:smile_30: :smile_30:
藍色既藍呀...藍敵......:smile_o08:

你隻眼一定有問題~~~
答咗啦~
都話舊嗰個入唔到......:smile_o02:

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-8-2 12:01 AM 發表 查看引用來源

好耐冇見 ! :smile_o15: :smile_o15:
呢期玩咩野呀..好似攪到好多人..啄住你黎講既..:smile_41:

多謝師兄藍毛口爆報告

引用:
原帖由 弗弗 於 2009-8-2 02:17 AM 發表 查看引用來源

呢期玩咩野呀..好似攪到好多人..啄住你黎講既..:smile_41:
見怪不怪 , 把口生係人地到 , 佢地要點講 , 關我乜事呢 ! 又唔會影響到我既 !

:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-7-31 10:56 PM 發表 查看引用來源

正生一定就係正生書院 ??

如果係甘 , 係字典解釋 , CA 即係 chartered accountant ~ 公認會計師 , CP 即係 Communist Party ~ 共產黨 , 甘咪好多夜遊版常用字眼都係犯規唔用得 !

:smile_o14: :smile_o14:
公道自在人心

引用:
原帖由 血連環 於 2009-8-2 03:06 PM 發表 查看引用來源
公道自在人心
是非只在時勢 :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-8-1 12:01 PM 發表 查看引用來源

甘就要請教某類有心人啦 !

:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:
係咪話我呀?

引用:
原帖由 龍星座‧紫龍 於 2009-8-2 04:07 PM 發表 查看引用來源
係咪話我呀?
你有冇權力關貼移貼 , 如果有既 , 甘你咪有份啦 !

:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-8-2 04:11 PM 發表 查看引用來源

你有冇權力關貼移貼 , 如果有既 , 甘你咪有份啦 !

:smile_o13: :smile_o13:
我有份投訴,又如何?
曾幾何時有位【人】稱老師既大人物,
板鼠=板主來投訴我,
唔知又係咪你口中所講既有心人呢?

引用:
原帖由 龍星座‧紫龍 於 2009-8-2 04:18 PM 發表 查看引用來源
我有份投訴,又如何?
曾幾何時有位【人】稱老師既大人物,
以板鼠=板主來投訴我,
唔知又係咪你口中所講既有心人呢?
係討論區 , 每個人都有言論自由 , 但係管理權力就係版主只可以擁有 , 任何人都可以去投訴 , 包括有理或者冇理 , 至於接唔接受 , 就係版主去決定。

你有冇聽過,伊索寓言的蒼蠅,坐在車輪的軸心上,嗡嗡地叫道: "車子的前進,都是我的力量"。

:smile_o01: :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆