上一頁下一頁
發新話題

COPY手記........CP奧斯旋轉餐廳...拍拖聖地!

收藏  |  訂閱
111  5.9k

多謝c hing報告:smile_38:

引用:
原帖由 cpKenKen 於 2009-7-29 10:32 AM 發表 查看引用來源
支持 copy 手記!
呢間野野食就真係一般, 但都坐得幾舒服, 無地方去可以去果度 hea 下都唔錯
整件油多,凍奶茶最保險!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-7-29 01:27 AM 發表 查看引用來源
平時系CP搵地方拍拖食飯,又有一好去處,如果知道既CHING,請勿柴台,我只想分享比未知既CHING而已。
系華潤個頭對開,有間奧斯旋轉餐廳,個棟樓得30層高,內部結構極似去開既旋轉餐廳,跟SZ香格里拉格局差唔多,應 ...
食唔係重點~~:smile_o01:
重點係~~~難怪現場好多學生妹黎幫趁啦~~:smile_o11:

個到d野好難食...

引用:
原帖由 crazybun1130 於 2009-7-29 11:10 AM 發表
個到d野好難食...
系呀,好難食!:smile_30:

上面有位巴打講得無錯, 依間啲野好難食, 服務員又唔掂. 伯頓好食好多.

嗱, 想食得浪漫, 錢又唔係問題, 我就介紹武當法國餐廳

引用:
原帖由 ragnarok 於 2009-7-29 11:56 AM 發表 查看引用來源
上面有位巴打講得無錯, 依間啲野好難食, 服務員又唔掂. 伯頓好食好多.

嗱, 想食得浪漫, 錢又唔係問題, 我就介紹武當法國餐廳
咁坐下,睇下遠景,KING下計,飲凍O茶都OK掛?:smile_30:

多謝copy兄介紹拍拖好去處!!:smile_38:

引用:
原帖由 jerrycoolhk 於 2009-7-29 12:04 PM 發表 查看引用來源
多謝copy兄介紹拍拖好去處!!:smile_38:
呢度好壞參半,都系睇下自已需求先好上去,就算上去,都系花費無幾!:smile_30:

回覆 1# 的帖子

我試過等電梯等左廿幾分鐘都入唔......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆