上一頁下一頁
發新話題

ⓘⓡⓘⓢ 徵♦喪♦傻♦癲♦之男女友①

收藏  |  訂閱
1.5k  29.3k

引用:
原帖由 mcmon5b15 於 2009-7-18 01:47 AM 發表

就係日日出街個D :smile_42: 講「呃」呢個字, 我敢認我犀利D :smile_30:

講真, 一出左街, 邊個知我地做緊乜丫 :smile_45:  只有自律架咋.

始終太懶都係一樣要食穀種既
你曉自律都幾識唸喎...我見好多做sales果d........蛇到暈...:smile_27: 返屋企訓覺都有...

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-18 01:49 AM 發表
係咪淫野呀:smile_47:
:smile_27: 你明知....

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-18 01:49 AM 發表 查看引用來源

你曉自律都幾識唸喎...我見好多做sales果d........蛇到暈...:smile_27: 返屋企訓覺都有...
咁老細又唔會淨係睇自己跑唔跑到數既. 講真丫, 條數好唔好行都係老細set, 佢有冇造我地心知肚明啦.

我地都要keep 住去同客溝通既, 咁樣對自己有著數d. 轉工都易d :smile_40:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-18 01:50 AM 發表 查看引用來源

:smile_27: 你明知....
訓練妳麻
引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-18 01:48 AM 發表 查看引用來源

乜你仲做緊電車仔咩? 唔係有時限架咩:smile_o01:
冇架...定左架喇:smile_47:

引用:
原帖由 mcmon5b15 於 2009-7-18 01:52 AM 發表

咁老細又唔會淨係睇自己跑唔跑到數既. 講真丫, 條數好唔好行都係老細set, 佢有冇造我地心知肚明啦.

我地都要keep 住去同客溝通既, 咁樣對自己有著數d. 轉工都易d :smile_40:
聽你咁講...你同老細感情都唔錯喎

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-18 01:49 AM 發表

大夫, 咁得閒呀:smile_o01:
拿拿拿...你睇住黎丫...又唔見左人架喇

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-18 01:53 AM 發表 查看引用來源
訓練妳麻
咩定左丫......:smile_o01:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-18 01:53 AM 發表
訓練妳麻
我要私人教練喎

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-18 01:54 AM 發表 查看引用來源

拿拿拿...你睇住黎丫...又唔見左人架喇
成鬼日都唔知游左去邊:smile_o13:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-18 01:55 AM 發表 查看引用來源

我要私人教練喎
呢個小問題啦
引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-18 01:54 AM 發表 查看引用來源

咩定左丫......:smile_o01:
定左係電車仔囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆