上一頁下一頁
發新話題

公司大波學生妹part-time自動獻身,係咪......?

收藏  |  訂閱
177  45.4k

去馬啦~:smile_o01:

of course. go go go..................

你自己都答左自己?

引用:
原帖由 kaye_c 於 2009-7-15 01:33 AM 發表 查看引用來源
公司有個22歲學生妹part-time, 一星期返兩日,

佢對波勁大!又成日著低胸衫!真係好撚想吊佢....

有時行去佢位傾野佢坐係度成條波la見到哂!
就算佢係我面前行過黎搵我對波都可以登下登下!

上星期有一日...我 ...
講就話 : 係....., 真係"有食唔食, 罪大惡極"

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-15 02:34 AM 發表 查看引用來源
:smile_o02: :smile_o02: 你唔好講埋D廢話得唔得呀??
講到明話想去..又走上黎問..你係咪ON9架:smile_41:
哈哈....唔好咁激動...個個男人都係咁架啦....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kaye_c 於 2009-7-15 01:33 AM 發表 查看引用來源
公司有個22歲學生妹part-time, 一星期返兩日,

佢對波勁大!又成日著低胸衫!真係好撚想吊佢....

有時行去佢位傾野佢坐係度成條波la見到哂!
就算佢係我面前行過黎搵我對波都可以登下登下!

上星期有一日...我 ...
作得好D,故事不夠完整.

我揾睇相佬幫你算一算睇下去唔去得過. 你快D比你同佢D時辰八字我啦

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-15 11:26 AM 發表 查看引用來源
我唔關心道德上對錯與否,呢個版唔係講呢樣野的

我只是從風險管理來看:
1. 你有老婆
2. 你在公司職位看來不低
3. 婚外情,搞公司part-time,搞細路女....

呢d風險,你咩唔咩得起?
很中肯:smile_o12:

引用:
原帖由 SimpsonsFans 於 2009-7-15 11:52 AM 發表 查看引用來源

Til, 咁你又理人?

吳低得呀?
同佢打招呼咋:smile_35:
唔駛til我呀

引用:
原帖由 愛君 於 2009-7-15 09:44 AM 發表

型男
俾你, 你真係會上?:smile_o10:
睇下有無feel la....:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆