上一頁下一頁
發新話題

手指再一次了到潮吹..玩埋TOYS..high腳仔軟!

收藏  |  訂閱
731  42.5k

引用:
原帖由 蝦米粉腸 於 2009-7-15 11:41 AM 發表 查看引用來源
我gf會比我口爆架.當我要射時我會抽出放到佢口..佢就會幫我一路射一路吞..咁先會令男人勁high架..如果妳bf次次都令妳咁舒服.妳慢慢會接受架嗱
但我真係接受唔到陣味...:')
我以前真係試過一次口爆..但係俾人逼住夾硬吞...
果次堅嘔囉...條友之後仲風涼話..問我要唔要chewing gum..

引用:
原帖由 蝦米粉腸 於 2009-7-15 11:43 AM 發表 查看引用來源
呢D都係小兒科..我地而家玩嘅..............仲激:smile_30: :smile_30: :smile_30:
快D講有幾激啦...:smile_47:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-7-15 11:45 AM 發表 查看引用來源

但我真係接受唔到陣味...:')
我以前真係試過一次口爆..但係俾人逼住夾硬吞...
果次堅嘔囉...條友之後仲風涼話..問我要唔要chewing gum..
呢D唔急得嘅..我gf開頭都係嘔..試多幾次之后..:smile_30: 直頭自動波...

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-7-15 11:47 AM 發表 查看引用來源

快D講有幾激啦...:smile_47:
Pm話妳知喇....引板呢到太多人鍾意睇人Post..睇完又要話人咩咩.......:smile_38: Pm同妳分享喇

引用:
原帖由 蝦米粉腸 於 2009-7-15 11:52 AM 發表 查看引用來源
呢D唔急得嘅..我gf開頭都係嘔..試多幾次之后..:smile_30: 直頭自動波...
其實都試左好耐..
我係一聞到陣味都作晒嘔咁...
陣味仲腥過納豆..:smile_19:

引用:
原帖由 蝦米粉腸 於 2009-7-15 11:55 AM 發表 查看引用來源
Pm話妳知喇....引板呢到太多人鍾意睇人Post..睇完又要話人咩咩.......:smile_38: Pm同妳分享喇
你BRIEFLY呢度講啦..
我PM爆得好勁..
有排都未DEL到..

收到Pm嘛..咁妳話係咪激呢..玩呢D都係為左gf要有新鮮感..而家佢會問我幾時玩

支持~~支持~~~
support~~~support~~:smile_o13:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-7-15 12:03 PM 發表 查看引用來源

你BRIEFLY呢度講啦..
我PM爆得好勁..
有排都未DEL到..
Pm爆左嗱!唔緊要喇.遲D我都諗住開個Post同人分享吓.我同gf嘅.到時妳都要支持吓呀:smile_44:

引用:
原帖由 蝦米粉腸 於 2009-7-15 12:09 PM 發表 查看引用來源
Pm爆左嗱!唔緊要喇.遲D我都諗住開個Post同人分享吓.我同gf嘅.到時妳都要支持吓呀:smile_44:
一定一定

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆