49 12345
上一頁下一頁
發新話題

神州行$0月費

收藏  |  訂閱
48  4.0k

引用:
原帖由 cwlam111 於 2009-7-17 10:46 PM 發表 查看引用來源
香港鈴聲跟大陸卡無關,香港鈴聲係跟你的飛線漫遊服務~~
加下是不是中移有彩零:smile_o05:
當我們把香港電話飛落去大陸咭
人地call我們的時侯
是不會聽到離境電話餐音

ching你知唔知一般香港卡係唔可以就咁飛去大陸卡架~~

想飛線出香港,是要用飛線漫遊服務的

飛線漫遊服務供應商,如有提供香港鈴聲服務,人地call你香港號碼的時侯,
是不會聽到離境電話鈴聲
引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-7-18 12:58 AM 發表 查看引用來源

加下是不是中移有彩零:smile_o05:
當我們把香港電話飛落去大陸咭
人地call我們的時侯
是不會聽到離境電話餐音

零月費去年底已經取消咗, 送彩鈴係想你以後再幫襯, 好似一個月收兩蚊.

引用:
原帖由 cwlam111 於 2009-7-18 11:02 AM 發表 查看引用來源
ching你知唔知一般香港卡係唔可以就咁飛去大陸卡架~~

想飛線出香港,是要用飛線漫遊服務的

飛線漫遊服務供應商,如有提供香港鈴聲服務,人地call你香港號碼的時侯,
是不會聽到離境電話鈴聲

幾銀
點計法?

會有電話轉接聲嗎

引用:
原帖由 leon9188 於 2009-7-14 07:19 發表 查看引用來源

$10 係內地咭、$25 係神州行香港咭。$0 月費聯通先有。
咪傻啦!! 神州行都有一卡兩號 0 月費卡的

引用:
原帖由 TINGGNIT 於 2009-7-18 07:20 PM 發表 查看引用來源

香港賣的有?
舊個d?:smile_o10:

ching咪傻啦,你講o個d山寨版神州行一卡兩號,係中國移動出左官方的一卡兩號後(25月費),而家仲有人落疊咩~~
引用:
原帖由 TINGGNIT 於 2009-7-18 07:20 PM 發表 查看引用來源

香港大把飛線漫遊服務供應商

我自己就用緊信京電訊
http://www.shinetown.com.hk/stthk3/chi/product/chat_anywhere/chat_anywhere.htm

飛去大陸HK$0.48/min,包來電顯示、香港鈴聲

佢係用充值形式運作,無任何有限日期

詳情睇上面o既homepage
引用:
原帖由 上海胡姬花花 於 2009-7-18 06:33 PM 發表 查看引用來源

幾銀
點計法?
會有電話轉接聲嗎

引用:

I want to buy one from you!:smile_o05:

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆