上一頁下一頁
發新話題

要港人驗尿,簡直係侮辱

收藏  |  訂閱
66  3.8k

就是因為有這些人做太空人,令我們上去玩都麻能煩:smile_o14:

在中國..人是沒有尊嚴的...除非你好有錢同權...

唔驗班毒男毒女都得
拉到就槍斃啦, 唔好帶佢返香港, 唔該
香港唔收垃圾
拎 d 毒男器官去做福人群仲有意義 !!!

D 器官好多都唔要都架LA

引用:
原帖由 Cyanide 於 2009-7-12 11:45 PM 發表 查看引用來源
北上消費, 帶動深圳經濟活動, 令人人有飯吃有工開, 但自覺高人一等的港人就被人當面侮辱, 排隊留尿, 外國人也笑了, 中國人對中國人太好了.  深圳經濟活動受打擊, 搶劫問題就更多, brother們, 北上消費小心個人安全.
...
you are so funny
you must be jail for a while already

引用:
原帖由 kuokwok 於 2009-7-12 11:58 PM 發表 查看引用來源

樓主可能係學生哥,放暑假,冇事幹咪要上去個航天課程囉,可惜阿爺禁左嘛,只可同d學生哥句,你老母搵錢養大你地真係好辛苦,咪掛住做太空人啦,他日你地為人父母生d咁既福街仔你就真係比佢地激撚死呀:smile_39:
Interesting passage.

However, I think he's not a student, but a drug dealer.

引用:
原帖由 kuokwok 於 2009-7-12 11:58 PM 發表 查看引用來源

樓主可能係學生哥,放暑假,冇事幹咪要上去個航天課程囉,可惜阿爺禁左嘛,只可同d學生哥句,你老母搵錢養大你地真係好辛苦,咪掛住做太空人啦,他日你地為人父母生d咁既福街仔你就真係比佢地激撚死呀:smile_39:
ching 講得好.....

引用:
原帖由 Cyanide 於 2009-7-12 11:45 PM 發表 查看引用來源
北上消費, 帶動深圳經濟活動, 令人人有飯吃有工開, 但自覺高人一等的港人就被人當面侮辱, 排隊留尿, 外國人也笑了, 中國人對中國人太好了.  深圳經濟活動受打擊, 搶劫問題就更多, brother們, 北上消費小心個人安全.
...
你可以拒絕架!而家公安好文明、唔會打你架、記住一定要堅持唔驗、大鳩佢、佢地奈你唔何呀!:smile_30:

引用:
原帖由 Cyanide 於 2009-7-13 12:03 AM 發表
如果做埋心電圖  , X ray, 抽血化驗肝,腎功能, 大便化驗, 驗埋肝炎,愛滋, 血糖水平, 全身檢查就更安全. 慳番 body check.
百痴当笑話...正太空垃圾....不洗番地球LA

一家大細返深圳dup正骨, 點知比人捉去驗尿, 你話幾咁掃興

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆