上一頁下一頁
發新話題

男仔請入!!小女子有事請教!!!

收藏  |  訂閱
170  12.3k

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-9 22:19 發表 查看引用來源

:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13: 梗有人唔認同既:smile_o01:
咁叫佢地叫雞囉....

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-7-9 10:21 PM 發表 查看引用來源

突哂幾十點...:smile_o08: 外星人ar....地球人突2點ga ja:smile_o01:
:smile_o14: 生暗瘡................:smile_o11:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-9 10:03 PM 發表 查看引用來源

1. 肉體快感,所以你要比他摸,比他舔,比他屌,比他過癮
話除褲就除褲..吊唔到佢癮..太過就佢d男人唔會珍惜:smile_45:

2. 自尊感,所以你要讚他靚仔,有型,條野粗,屌得勁,技巧純熟
係人都中意比人 ...
我只是嘗試帶出其中一些看法,多謝可兒姐從另外一個角度思考,謝謝!!

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-7-9 22:21 發表 查看引用來源

突哂幾十點...:smile_o08: 外星人ar....地球人突2點ga ja:smile_o01:
咁我係咩,, 我有時會露3點.....:smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-9 10:07 PM 發表 查看引用來源

某程度上你都講得岩......:smile_46:
男人有d野唔中意講出口..無論咩年紀既男人都好..心入面都住左一個小孩..如果做女人既可以氹得掂..令到呢個小孩中意你..咁你個地位就有保障d..保證個男人冇左你唔得..教 ...
男女都好,人心其實相當複雜,真係好值得細心觀察,關心一個人的確唔簡單

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-7-9 10:22 PM 發表 查看引用來源

咁叫佢地叫雞囉....
長叫長有..因為...............:smile_o05:

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-9 10:24 PM 發表 查看引用來源

男女都好,人心其實相當複雜,真係好值得細心觀察,關心一個人的確唔簡單
:smile_o08: 人性複雜且醜惡............
世上最難了解既係自己:smile_o01:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-7-9 10:22 PM 發表 查看引用來源

咁叫佢地叫雞囉....
討論區。。。唔同人有唔同睇法,都好正常姐

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-9 10:23 PM 發表 查看引用來源

我只是嘗試帶出其中一些看法,多謝可兒姐從另外一個角度思考,謝謝!!
:smile_o10: 丫~~~你都ok啵~~
我幾欣賞你有風度 :smile_04:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-9 10:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 人性複雜且醜惡............
世上最難了解既係自己:smile_o01:
恩,對的,最難準確判斷的永遠是自己。。人,總是覺得自己是對的。。。。:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆