上一頁下一頁
發新話題

第一次同鬼婆上床

收藏  |  訂閱
149  97.0k

恭喜you la....

引用:
原帖由 火運神 於 2009-7-7 01:44 AM 發表 查看引用來源
你點解咁回人架:smile_19:

引用:
原帖由 kiki__kiki 於 2009-7-7 01:57 發表 查看引用來源
  你點解咁回人架:smile_19:
呃分嘛. . . :smile_35:     唔係呃妳咪偷笑囉:smile_46: kiki

恭喜恭喜 為國增光:smile_o12:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-7-7 02:11 AM 發表 查看引用來源

呃分嘛. . . :smile_35:     唔係呃妳咪偷笑囉:smile_46: kiki
呃我仲乜喎:smile_13:

引用:
原帖由 amdhk 於 2009-7-6 07:16 AM 發表 查看引用來源

小弟上月到西雅圖開會10日,扑左件30幾歲肥肥地鬼婆, 佢係紐約總公司派去, 開會第二日我地己很熟, 我約佢一同晚餐,
我見她穿deep V, 對胸好, 便想溝她上床, 原來佢離咗婚都好幾年, 二杯紅酒落肚後, 佢竟話 ...
下面太鬆會不會沒有咁快感?

:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 amdhk 於 2009-7-6 07:16 AM 發表 查看引用來源

小弟上月到西雅圖開會10日,扑左件30幾歲肥肥地鬼婆, 佢係紐約總公司派去, 開會第二日我地己很熟, 我約佢一同晚餐,
我見她穿deep V, 對胸好, 便想溝她上床, 原來佢離咗婚都好幾年, 二杯紅酒落肚後, 佢竟話 ...
hey man, you`re great.:smile_o10:

The woman must be very ugly.  Otherwise, she would not be interested in chinese man.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆