上一頁下一頁
發新話題

初試陽X酒店桑拿

收藏  |  訂閱
84  10.6k

多謝陽X報告:smile_38:

引用:
原帖由 cpmans 於 2009-6-30 11:34 AM 發表 查看引用來源

我收到風,金B 7月1號起,只要按摩嘅客人就可以去酒店泳池游水。7月1日晚金B系酒店會舉行party。屆時三間場嘅技師都。正呀:smile_47:
3間場d囡囡都過曬去?!咁其他兩間場咪冇囡囉:smile_38:

引用:
原帖由 szsn999 於 2009/6/30 17:33 發表 查看引用來源
多謝報告!陽X唔知咩價錢呀?
RMB268=HKD282, VIP CARD十次送一次

引用:
原帖由 苦男仔 於 2009/6/30 22:57 發表 查看引用來源
哈哈講到好以幾好玩咁~不過唔知有冇咁正先~
睇下你玩得投唔投入, 樓主就係最佳例子

多謝師兄報告:smile_35: :smile_35:

thanks for reporting

回覆 1# 的帖子

Advertsement?

引用:
原帖由 c0179614 於 2009-7-1 02:07 PM 發表 查看引用來源
Advertsement?
:smile_22: :smile_22: :smile_22: :smile_22:

28號深夜 (其實已經係凌晨) 我都一條友上左去,全部客都係大陸人 / 鬼佬,得我一個港燦
表演當然冇哂啦,但係都仲有得抽獎,我一向都冇抽獎命所以抽唔中都正常 ~ 但都平左50蚊

我揀0個件唔知係咪幾lum我,有得車埋添 ~~ 由頭車到尾,根本就冇按過摩
另外d 女女我冇好留意,不過新黎左幾條好似幾得

引用:
原帖由 inoue_sugi 於 2009/7/1 15:27 發表 查看引用來源
28號深夜 (其實已經係凌晨) 我都一條友上左去,全部客都係大陸人 / 鬼佬,得我一個港燦
表演當然冇哂啦,但係都仲有得抽獎,我一向都冇抽獎命所以抽唔中都正常 ~ 但都平左50蚊

我揀0個件唔知係咪幾lum我,有得車 ...
she is no. ^(?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆