48 12345
上一頁下一頁
發新話題

7月1星期3NOON K玩樂在沙灣唱K Party

收藏  |  訂閱
47  1.3k

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2009-7-1 04:08 AM 發表 查看引用來源
雪糕,知唔知我彑�....!!! :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
:smile_41: 有冇提示呀?我係新手來的,我唔識人架~~~~~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 黑夜之子 於 2009-7-1 04:59 AM 發表 查看引用來源
雪糕~~~~成團未呀  :smile_o01:
你打比我啦~~~~~~~~~~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 suko3368 於 2009-7-1 10:51 AM 發表 查看引用來源

:smile_41: 有冇提示呀?我係新手來的,我唔識人架~~~~~~~~:smile_30:
我第一次跟团就比左你,比晒提示啦.....!!!

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2009-7-1 12:29 PM 發表 查看引用來源

我第一次跟�就比左你,比晒提示啦.....!!!
:smile_39: 我冇食過人第一次,同埋我已經好耐冇開團了..........見到樣就應該記得呀

引用:
原帖由 suko3368 於 2009-7-1 12:34 PM 發表 查看引用來源

:smile_39: 我冇食過人第一次,同埋我已經好耐冇開團了..........見到樣就應該記得呀
系啊,N年前既事喽。。。:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2009-7-1 12:41 PM 發表 查看引用來源

系啊,N年前既事�。。。:smile_40: :smile_40: :smile_40:
應該係3年前左右啦~~~~~~~~~:smile_39: 依家人都老啦,唔玩得太多呀

引用:
原帖由 suko3368 於 2009-7-1 12:43 PM 發表 查看引用來源

應該係3年前左右啦~~~~~~~~~:smile_39: 依家人都老啦,唔玩得太多呀
呵呵,大家甘话。。

去唔到都支持

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆