上一頁下一頁
發新話題

鬼王回憶錄~~~已婚小敏 (UPDATED P.7,P.27)

收藏  |  訂閱
654  74.5k

咦,今日未見過鬼哥綜影喎,一定係y小姐一個電話,話bf北上可以出黎攪野,鬼哥仲吾飛撲出去呀:smile_30: :smile_30: :smile_30: ,呢兩日見佢都好感性,但通通比獸性活埋左:smile_30: :smile_30: :smile_30:

鬼先生瞓緊覺..........他24小時未瞓過..重瞓返夠本咩:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-27 06:58 PM 發表 查看引用來源
鬼先生瞓緊覺..........他24小時未瞓過..重瞓返夠本咩:smile_o01: :smile_o01:
影姐,你好清楚佢渦

遲左黎..
唔好意思... :smile_30:

早兩日去左旅行..

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-27 06:20 AM 發表 查看引用來源
我雙手先由佢頸開始, 好温柔咁幫佢按摩, 佢背脊真係滑不留手架, 我沿住背脊一直响下按, 去到佢pet pet 位時好明顯佢又開始有點兒緊張, 但當我按多一陣之後, 佢又開始放鬆落黎, 其實响呢個時候, 我 ...
d字打得咁禁好難睇呀:smile_44:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-27 09:02 PM 發表
遲左黎..
唔好意思... :smile_30:

早兩日去左旅行..
係米番番去4村ar你:smile_30: :smile_43:

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-27 09:12 PM 發表

d字打得咁禁好難睇呀:smile_44:
你快d 出post 做個示範la 清兵

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-27 09:16 PM 發表 查看引用來源

你快d 出post 做個示範la 清兵
一早出左啦..我個真身................:smile_44:
等我番黎我會再出....:smile_44:

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-27 09:24 PM 發表

一早出左啦..我個真身................:smile_44:
等我番黎我會再出....:smile_44:
:smile_13:唔明:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-27 09:28 PM 發表 查看引用來源

:smile_13:唔明:smile_41: :smile_41:
:smile_34: ja係我既真身一早出左........
我e+唔係hk..等我番黎就會出包膠:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆